- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
GogistarHUN
csendes tag
válasz
Flickering #847 üzenetére
Nem kell szétszedni, hanem kívűlről átvizslatod( ÁTNÉZED , MEGNÉZED STB...)
de tapintásra is megtudod állapítani.
Egyébként nekem sincs egy halovány fingom sem az elektronikához. -
GogistarHUN
csendes tag
válasz
Flickering #843 üzenetére
Megtörésre gondotam az rca-nál.
-
GogistarHUN
csendes tag
válasz
A másik a zöld kábel (ami megy a gépedbe) , ami ha megtörik, szokottolyat csinálni, hogy
csak az egyik csatorna szól -
GogistarHUN
csendes tag
válasz
AJAJAJJ!!
Akk vmi kábelhiba lehet, mert ha mozdítanod kell, akkor már baj van a kábellel van.
Nézdd végig. Azután írj. -
GogistarHUN
csendes tag
válasz
Flickering #840 üzenetére
Rendesen bemegy a helyére?
-
GogistarHUN
csendes tag
válasz
Flickering #838 üzenetére
Szia!
Ha magyarod van , akkor ajánlatos megnézni, hogy nncs -e felcserélve a csatorna, esetleg rossz helyre dugtad be, -vagy vissza a realtekhez- nem azt állítottad be , amilyen csatornán van. Nekem 7.1-es karin 5.1 realtek tökély..
Eddig még az jutott eszembe, hogy letölthetnél egy magyart, abban mindent megtalálsz.
Huh de már így is tulsagosan előre mentem.. -
GogistarHUN
csendes tag
válasz
Flickering #823 üzenetére
Áramangadozásra nem hinném, hogy érzékeny lenne, legalább is nálam nem volt semmi baj ezzel.
Nemtom őszintén milyen a z506, de azt tudom, hogy ennek hiába oldalt van a membránja,(a mélynyomoénak [ly és ny egymás mellett XD]) nagyon szépen adja a basszust!
Nekem már volt mélynyomos hangfalszettem, és annak is jobb hangzása volt amikor oldalra fordítottam..(lásd ezt a rendezvényeken, házimozirendszer stb... stb...)
(Egyébként , mondom, én még nem hallottam z506-ot[látni se!!])Ja, és ha már belenéztél a youtube vidikbe,(én a vétel előtt nemtom hány orámat ezzel töltöttem el) hogy milyen, nyugodtan elhiheted amik rajtuk vannak.
(remélem azért nem feleslegesen írtam...) -
and1ao
őstag
válasz
Flickering #823 üzenetére
Hát ha csak ezek körül kellene választanom akkor inkább az x-530 talán a mélyét és közepet kicsit jobbanak éreztem mint a z-ét. a z-t nem nagyon hallotam szólni talán összesen egy órát szóval nem túl nagy befolyással bír szerintem az én véleményem de az alapján az x jobban szólt bár lehet azis benne van hogy még igencsak bejáratós volt a z506-os.
Bár nem tudom mire szeretnéd használni!?
Ez most közhely lesz de a legjobb ha mind2 megtudod hallgatni legalább egy órát az már sokat segíthet mert ahány ember annyi fül is.
Én az x-530-ra szavaznék mindenesetre -
and1ao
őstag
válasz
Flickering #821 üzenetére
Hát a 2.1-es kisöcsivel sose volt ilyesféle gondom, és mivel nem igazándiból különbözik az 530-tól így valószínű azzal sem lenne ilyen problémám bár nem egészen értem te mit értesz az alatt hogy érzékeny rá (földhurkott azt hamarabb eltudok képzelni én személyszerint)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest