Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Exian

addikt

válasz bzoley #582 üzenetére

Igen, én is gondoltam arra, hogy szétszedem a kapcsolót, de mivel vettem újat, ezért inkább azt raktam be. De már megbántam. Most ugyan teljesen jól működik az egér, nincs duplakatt, viszont ez egy ölég kemény, hangos darab, eléggé idegesítő a hangja, amolyan ócska egér hangulatát kelti minden egyes kattintásnál. Jobbszeretem a puha, halkabb mikrokapcsolókat. Szóval lehet, hogy én is szétszedem majd a gyári kapcsolót (ha nem sikerül szereznem Omron D2F-F-et), és visszahajlítgatom a lamellát és visszaforrasztom azt. De egyelőre nem piszkálom, amíg nincs baja.

OFF: Megjegyzem, az Opelemben a vészvillogó gombja ugyanilyen típushibával bír, csak persze nagyobb a kapcsoló: abban is a lamella fárad el idővel, ami az on-off állást hívatott vezérelni, és magától be tud kapcsolódni, ami persze rövid idő alatt akkumerüléshez vezet (párszor megszivatott, amikor még rossz volt). A gond csak az, hogy ezt a szerelők nem tudják, vagy nem akarják tudni, és 5-10e pénzért cserélni akarják rögtön (persze, senki nem nyúl manapság bele semmibe)... pedig egy kis ügyességgel simán javítható, én 2 éve hajlítottam vissza, azóta is tökéletes, nem kapcsol be magától. A trükköt nekem egy autó villanyász ismerős árulta el, és bejött. ON

Új hozzászólás Aktív témák