Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Igaz nem Revo-val, hanem a kistesó Anywhere MX-szel volt gondom, de esettanulmánynak jó lehet, működési elvüket tekintve pedig megegyeznek a kapcsolók.. Ezzel a hibával vettem "akciósan", szerencsére hónapokig tünetmentes volt. Az utóbbi hetekben jelentkeztek csak a tünetek, de rövid időn belül idegesítővé váltak. Cseredarabról még nem gondoskodtam, így csak spontán szétkaptam az egeret valami majd csak lesz alapon. A kapcsoló szerencsére szétszedhető, kiforrasztás után szét is kaptam. Ez a kapcsoló, akár egy hagyományos csengő, vagy villany kapcsoló, egy lamellával működik, ami nyomás hatására előbb megfeszül, majd átcsapódik a másik oldalra. Ennek a feszültségnek a hiányát már érezni lehetett, sokkal lazábban működött a bal gomb. A lamellának azt az íves részét, ami kvázi rugóként viselkedik, de idővel meggyengült, talán deformálódott, kicsit meglapítottam. Szétszedéskor szinte magától kiesett, a visszarakáshoz már jóval több erőre volt szükség.
Összeszerelés után úgy működik, mintha új lenne, és a bal gomb lenyomásához is legalább annyi erő kell, mint a jobbhoz.
Jó megoldás a minőségi csere, amiben erősebb anyagból van a lamella, de cseredarab hiányában ez az út is járható lehet.
(korábban az ablakemelő kapcsolókon is elvégeztem hasonló műtétet, ott is bevált)
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Warhammer 40.000
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Bivaly Lenovo Thinkpad T14 gen6 (Magyar Core Ultra 7 265U 32Gb DDR5 1Tb SSD 33 hó GARANCIA)
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest