Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Pontosan, akkor mindek vesz felarral az ember wireless-t

Nade tobb nai hasznalat utan kijelenthetem, hogy tokeletesen mukodik, egyszer sem szakadt meg a kapcsolat, sot! Most mintha nagyobb lenne a hatosugara is es stabilabb.Valamint iszonyat jol kepzi a hangokat, eddig mindneki suketnek hitt CS-ben, pedig csak szar volt a driverem

mod: FONTOS!!!
Eddig volt egy ficsor (regebbi driverben vettem eszre), hogy ha meg nem volt audiojel a fulesen, lekapcsolt 15 mp mulva. Na most ez a bug javitas miatt eltunt, viszont megint van egy uj driver, ami ezt hivatott javitani:[link]
"Fixed an issue where the G930 headset will not properly shut off after 15 minutes when no active audio stream is detected."En nem akarom levenni a mostanit, de aki most probalja, legyszi irja meg hogy ezzel is jol megy-e.
-
Sotyks94
aktív tag
Sajnos igen

én 1 éve tesztelgetem, és nagyon kaotikus. Van amikor úgy néz ki valami segít, van amikor semmi sem segít és mindenképp droppol.
Viszont sikerült 3 dolgot összeszednem ez idő alatt amik úgy néznek ki segítettek.
Ne legyen a füles és az adó között útban más wifis eszköz. Sokáig az adó mellett volt a telóm, és az sokat segített amikor azt átraktam.
Másik dolog: Aluval bevont kis tölcsért raktam az adó köré, fókuszálva ezzel valamennyire a jelet a vevő felé.
Harmadik, ami talán a legfontosabb: Mindig bedugva használom. Ha nincs bedugva akkor van hogy naponta 10x is lecsatlakozik, de ha be van dugva akkor szinte soha sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Napelem
- Ubuntu Linux
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Projektor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Xcover 7 128/6
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest