Hirdetés
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Hi,
kb fel eve szenvedek a fulessel, mert allandoan lekapcsolodik, holott nem lenne ra oka. Mindent kiprobaltam, bezavar-e valami, vagy az USB port rossz, de minden ilyesmi indifferens, a problema a Logitech hivatalos szarkupac szoftvereben rejlik. Ezt bizonyitja, hogy ha nem kerul fel semmilyen Logi driver, akkor tokeletesen mukodik windows driverrel...
Atturva az internetet kb miota megjelent az eszkoz azota keptelenek ezt javitani, ez valami hihetetlen bicskanyitogato egy iylen draga eszkoznel...
Nade. Ma utana neztem valami custom drivernek, es a sok ide-oda linkeles utan ismet a logi oldalara jutottam, ahol egy bö egy hetes drivert lattam, ezzel a release notes-szal:
"Fixed a bug that caused G930 to turn off or disconnect after 15 minutes even if audio was playing"Most teszem fel, nagyon kivancsi vagyok, tapasztalatokat megosztom. Ha masnak is ilyen gondja van, akkor tegyen ezzel egy probat, vagy ha ez se valna be, akkor le kell pucolni minden logi hulladekot a geprol.
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Gaming notebook topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tesla topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- 9 DARAB (FEBRUÁR 26) GAMER, TERVEZŐ, VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050-4070 Quadro RTX A 1000-5000
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest