- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Ingrosso717 #1 üzenetére
Üdv!
A kérdésed tedd fel az Egér probléma topicban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
Ingrosso717
csendes tag
Üdv!
Van egy ismétlődő problémám, Logitech G300 egér esetén:
Egér1: 2 hónapig használtam, majd magátol le-és visszakapcsolt a gépemen. Ekkor szofveres profil rendben, érzékelve a beállítássokal, 5-6 gomb működik rajta, de az optika halott, főgombos kattintásokat elvétve érzékeli, más gépnél szintúgy, így teljesen használatatlan. Go szervíz
Egér2: kicserélve, 1 hét használat, majd a fő nagygépemen amin használtam meghaltak a főgombok. Szintén érzelve az aktuáls profil, ez betöltve, optikra rendben de a fő gombok halottak. Ismét hasznavehetetlen. Ugyanakkor, a laptomon simán működik, viszont a főgépemen az Istenért sem.
Amint látjátok az egér memóriájával lehet gond, de hihetetlen hogy a 2. garanciális egér egyik gépemen mükszik a másikon elszállnak a főgombok...
Ha valaki tapasztalt hasonlót, esetleg miként találjak megoldást a problémára, várom a segítségét!
Köszönöm
Aktív témák
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest