- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok
2 napja vagyok a boldog tulajdonosa. Mindösszesen egyetlen egy dolog zavar benne, ha kb egy percig nem használom folyamatosan, akkor mikor újra megmozdítom akad egyet és csak utána lesz jó, mintha pillanatra megszakadna a kapcsolat és újraindulna.
Ez normális?
-
netboy
senior tag
Van egy Logitech MX5500 as bluetooth-os bill + egerem és a notim beépített bluetooth illesztőjével használom de időközönként eldobálja az eszközöket ami elég idegesítő... Vista Home Premium-om van... mi lehet az oka?
-
Pettyem
csendes tag
Szia!
Laptoppal használom XP van a gépemen. Nekem csak arra kellett rájönnöm hogy a gépen hogy kell bekapcsolnom a bluetooth. A következő a sorrend bekapcsolod a gépeden a bluetooth, majd az egeret ezután az egér felvillan és azonnal működik a kurzor. Bár ezt biztosan tudtad te is, egy biztos a gépeden kell valamit állítani hogy a bluetooth jól működjön ha ez megvan akkor az egér is fog
-
law007
aktív tag
Ez egy nagyszerű bluetooth-os egér, legalábbis gondolom, mert én még nem láttam működni.
próbáltam xp és vista x64 sp1 alatt, 4 számítógépen megerőszakolni, de nem ment.
Sosem okozott felcsatlakozni és párosítani az egeret, de sem ezközkezelőben, sem sehol nincs nyoma hogy a rendszerben lenne.
megvan a logitech driver, a broadcomm/widcomm legfrisebb, párosítani "0000"-al sikerül, néha kiírja hogy csatlakoztatva, aztán le, majd fel, majd le, és így továbbvan-e valakinek tapasztalata vagy elképzelése erről a cuccról?
előre is köszi a válaszokat
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3183, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest