- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Egy iq tesztben láttam ezt a kérdést és kifogott rajtam, szóval pls help me.
Annyi a kérdés, hogy az alábbi 5 betűből melyik a kakukktojás (amelyik a legkevésbé hasonlít a másik 4-re):
A Z V N E
Ötlet?
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp #158 üzenetére
Jó úton jársz.
-
Pá
addikt
Én a 16-ost nem tudom megcsinálni. Ötletem sincs rá.
Még a 14-es volt nehéz, de oda legalább volt ötletem, hogy merre kell elindulni.
szrk: de jó hogy ezt leírtam, most megjött az ihlet, már csak ki kell dolgozzam, de mindjá kész lesz
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
mondjátok el a 14 es pálya kódját, multkor eljutottam odáig csak ott megakadtam és most nem akarom újra megcsinálni odáig
-
Pá
addikt
Van annak valami jelentősége, hogy informatiukosok?
Az oszlop sorrendjét nem az informatikusok határozzák meg, hanem meg van mondva nekik, ugye? Ha már itt tartunk mit jelent az, hogy ''egy egyes oszlop''?
Egyébként eszembe jutott egy megoldás, ezzel minimum a felét meg lehet menteni, az a lényeg, hogy minden páratlan számú informatikus nem a sajátját mondja, hanem az előtte lévőét így minden páros számú inform megmenekül + még azok a páratlan számúak is, akiknek mákjuk volt és pont olyan sapit kaptak mint a szomszédjuk. Szóval így átlagosan az informatikusok 75%-a megmenthető.
Van ennél hatékonyabb megoldás? Amivel több infóst megmenthetünk?
Más: ha 100 ember és 100 féle sapka, akkor miért menekülne meg mind? Elég kicsi lenne az esélyük, hogy pont eltalálják mi van a fejükön a 100 féle sapkából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Magisk
- Anime filmek és sorozatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- MÁV topic
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest