- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
BaLee #253203 üzenetére
Ősszel volt Lidl-ben töltő, most egy ilyen lesz holnaptól 25000-ért. (szerintem ne vedd meg, ennyit nem ér, akkor már inkább valami normálisat)
Bikakábel szerintem nem szokott lenni, vagy csak lehet nem figyeltem, azt kb bárhol tudsz venni azonos áron.
- Közvetlen motorindítás alacsony akkumulátor töltöttségnél, hosszas töltés nélkül
- 12 V / 6 V-os, 8 Ah - 250 Ah kapacitású autó- és motorakkumulátorokhoz
- töltési program kiválasztása az akkumulátor típusának megfelelően
- Generátor tesztelő funkció
- Fordított polaritás, rövidzárlat és túlterhelés ellen védett
- Intelligens mikroprocesszoros vezérlés diagnosztikai programmal és ellenőrzött töltési folyamattal
- Hőmérséklet-érzékelő a töltési karakterisztika beállításához alacsony hőmérsékleten
- Impulzus töltés mód a túlmerült akkumulátorok újraélesztésére
- LCD kijelző a töltési folyamathoz, a pillanatnyi feszültség értékéhez és a töltöttségi állapothoz
- Automatikus felismerése a meghibásodott akkumulátornak
- Oldalsó kábeltároló a rendezett tárolásért
- Alkalmas minden ólom-gél és ólom-savas akkumulátorhoz
- Üzemi feszültség: 230 V ~ 50 Hz
- Töltőáram: 2A / 6A / 17A
- Motorindítási áramimpulzus: 75 A / 12 V
- Hálózati kábel hossza: 1,8 m
- Töltőkábel hossza: 1,5 m
- Méretek: 32 x 28,5 x 13,5 cm
- Súlya: 6.5 kg -
válasz
BaLee #169854 üzenetére
Lehet B oszlop elé is, nekem is lett volna, de elfelejtette a fóliás megrendelni és ezért csak hátra lett. Aztán ott a helyszínen mondta, hogy mivel sötétített gyárilag valamennyire az első rész, így csak a víztiszta hővédőt lehet nekem felrakni - mondjuk mérni nem mérte, de szemre valószínűleg már tudja, mi mehet fel max. Úgyhogy majd lesz műbizonylat nélküli
Skyfol HP20 van nekem is egyébként. A 05 nekem már sok, Passaton olyasmi volt és este már zavart parkolásnál, tolatásnál. -
Qtya123
őstag
válasz
BaLee #168899 üzenetére
Igen, láttam én is olyat, hogy telibe taknyoltak mindent. Direkt rákérdeztem a menetére.Az egyik szűkszavú volt, de a másik három lényegében ugyanazt mondta el, hogy minden burkolat le, alváz megtisztítása, futómű és kipufogó kitakarása és fújás. Két olyan műhely is volt amelyek már 20+ éve jelen vannak Pécsen. Nyilván lehet szórás a minőségben és a felhasznált anyagokban, de azért ekkora árkülönbség akkor is durva.
-
Qtya123
őstag
válasz
BaLee #168870 üzenetére
Én alapból azt gyűlölöm itt Budapesten, hogy mikor dudálgatnak egymásnak még véletlenül sem rövidet dudálnak, akár jogos akár nem. Neeeeem, helyette minden retardált ráfekszik 10 másodpercig a dudára. Kedvencem mikor áll masszívan a sor és a sor közepén álló kezdi el a szerenádot. Utána meg néhány majom beszáll.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BaLee #167341 üzenetére
Nedves útfelületen a LEDes és a xenonos fényszórót is érezhetően gyengébbnek éreztem. Philispből próbáltam a linkelt típust, ha jól rémlik, kicsit gyengébb és kicsit sárgásabb volt a fénye, mint a Nightbreakernek. Persze egy átlagos halogén izzóhoz képest jobb volt.
Viszont, ha ennyire problémásnak érezném a világítást, akkor első körben elmennék egy fényszóró beállításra, illetve megnézném, hogy nincs-e lemattulva a külső burkolat (ha műanyagbúrás), illetve a foncsor mennyire ép (nincs-e leválva a bevonat, nem égett-e meg, stb.).
-
Zizmand
aktív tag
válasz
BaLee #167341 üzenetére
Én egy évig használtam H7-es NBL izzót, meg voltam vele elégedve. Korábban pedig ez a fajta Philips izzó volt a fényszóróban: [link]
Kicsit melegebb volt a színhőmérséklete, így esőben talán jobb lenne. Igaz hogy csak +30% van rá írva, de szerintem fényerőben közel azonos volt a +130%-os Laserrel, az ára pedig jelentősen kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest