- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aliali
csendes tag
válasz
radi8tor #301173 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsot.
Most te egy külső üléspárna rol beszélsz ami mondjunk amazon bol rendelnék?
Vagy bmw saját ülésén kell állítani? Előrébb dönteni?
Amúgy ha jo magyaráztam nekem a mind két oldali comb támaszal van gondom, nem azzal ami térdét alatt van és lehet előre hátrébb állítani.
-
Manitou
veterán
válasz
radi8tor #300835 üzenetére
Most volt fékes szervízben. Úgy vittem oda, hogy elmondtam mi történt vele, nézzék meg , mert én dugattyú beszorulásra gyanakszok. Még mielőtt elvittem volna én magam szétszedtem, de csak a nyerget vettem le, kivettem a betéteket és megtisztítottam, a tárcsát is , utána egyébként sokkal jobb lett a fékhatás. Akkor éreztem hogy pont a balosban van egy kis besúrolás egy ponton. ( lehet ez melegítette fel akkor nagyon a tárcsát ). Most minkét első keréknél ugyanolyan melegek a csavarok. Országúton hajtottam meg a teszt idején. De most le fogom venni a kereket és megforgatom a tárcsát hogy besúrol -e úgy mint mielőtt odavittem, kiváncsi vagyok. De a felszabályzás amúgy látszik a tárcsán. Illetve egy olyan tesztre gondoltam még, hogy elmegyek egy olyan körre, hogy szinte csak motorféket fogok használni, vagy csak nagyon óvatos fékezést, és ha akkor is ilyen meleg lesz, akkor tuti befog.
-
-
ArthurShelby
addikt
válasz
radi8tor #300105 üzenetére
Én lemostam a bogakarakat az autó elejéről/szélvédőről (még vissza út előtt, hogy este ne legyen zavaró), csak a játékos vizslával nem számoltam, aki oda van a vízsugárért. Megrázta magát vizesen és a hátulja koszosabb lett, mint volt
Egyébként meg majdnem "elsírtam magam" annyira tele van kőfelverődéssel az eleje -
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #300009 üzenetére
Ahogy kisza írta, legfeljebb törölted volna. Ha a tiéd nem lehet, akkor senkié sem.
De én nem is készültem rá különösebben. Persze észleltem, hogy közel a 300k, de a kipuffcsere közbeni üresjárataimban lestem csak a fórumra, benne volt a pakliban, hogy valaki elviszi közben.
-
válasz
radi8tor #299951 üzenetére
M7: Bp. XII. - Tárnoki lehajtó 58 perc, azaz BAH - Tárnoki lehajtó kb. 52 perc. Az érdi emelkedőn gyalogosan gyorsabb lettem volna. Nulla baleset, csak a
balfékekmindenki is kiszabadultak.Más.
Ezen pont nem az látszik, de tegnap a garázs világítása mellett autót takarítottam. -
válasz
radi8tor #299448 üzenetére
83 km/h-hoz nem kell "stekker".
Tudta a fene, hogy
fix trafipaxot telepítettek odacsak 60-nal szabad menni ott, nekem szo-szó lakott területen kívülinek tűnik.BTW tegnap a nyári gumikkal együtt a "stekkert" is betettem a motortérbe, nagyon jó!!! A hideg időt viszont nem szereti, olyankor meg tud hülyülni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #299306 üzenetére
Minek? 5-10 méterrel később lesz benne egy újabb tucat, nem tudom elkerülni.
Most először használtam élesben ezt az ütvecsavarozót, QRVA JÓ!!!
Egy nyári szezont még le kéne húzni a CC+-okkal, a korábbi elsők 3,8-4 mm körül vannak, és az eddigi hátsók pont 1-gyel többek, 4,8-5 mm-esek, őszig-télig még jó lesz így felcserélve. A Lanciának most nagyobb szüksége van új gummancsokra, foscsi Kormoran télikkel vettük, az előzőről meg 1,4-2 mm-re kopott Conti PC5-ök maradtak, úgyhogy nyúl után rendelem is a Quatracokat.
-
válasz
radi8tor #299287 üzenetére
Nekem teljesem bevált.
[link]
Évek óta használom, memóriás, több értéket tároltam benne. Szinte nincs eltérés a mechanikus és közötte, 1-3Nm különbséget tapasztaltam. Az alsó tartományban kisebb, de ez tényleg elenyésző. Természetesen van mellette egy nagy (LIDL-s) és egy kicsi Beta 2-40 közötti a bringához. Ezzel a hárommal lefedem az igényeim. De, többnyire a fejet használom, tényleg egyszerűbb.
#299288tboldi:
..nekem azzal együtt van három, mint írtam, de megértelek. Ha majd neked is szétesik, vedd számításba, h nem rossz! -
-
jozsi252
veterán
válasz
radi8tor #299218 üzenetére
Igen azt tudom hogy a belsőt szűri, amiatt kérdeztem csak igazából hogy ezekből a bombákból le tud-e bármi rakódni pl a pollenszűrőben ami utána gondot okozhat ha elkezdjük a klímát használni.
focvis
https://aruhaz.kauffer.hu/alkatreszek/toyota-111/yaris__p13_-9111/15_nsp131_-126889/szuro-100005/belterszuro-100263/
Akkor azt fogom csinálni hogy rendelek egy szűrőt, kockáztatni nem akarok inkább akkor veszek valami normálisabb márkájú aktívszenes szűrőt.
Kiveszem a régit, lemegy a bombás fertőtlenítés, utána berakom az újat, és ha minden jól megy élvezem a szag nélküli klíma használatot.szőröscica
Köszi, kiveszem akkor én is aztán csak ha lement a fertőtlenítés után rakom be az újat.Qru
Aktív szenes az elvikben teljesen ki tudja szűrni a kipufogó gázokat meg egyéb dolgokat, vagy csak jóval kevesebbet enged be mint a sima mezei szűrő? -
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #299128 üzenetére
Nekem tavaly is volt jegyem, lázasan feküdtem itthon, most is van jegyem.
Az opel áll repedt kiegyenlítő tartályal, a seatban meg van egy csavar. Nem akar ez összejönni, ma megpróbalom megcsinaltatni, gumifelrakasra csak hétfőn tudnék menni
Ma találtam meg hol a bibi
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- HP Rack és Tower szerver bazár
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest