- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz #89309696 #168110 üzenetére
Nem rossz ötlet. Biztos nagy üzlet lesz nekik!
Ádám16: Pár vásárlót egész biztosan buknak emiatt. Kérdés, h mennyi újat nyernek?!
brumi1024: Hát elég szépen "elszúrták" ezt a szériát is. Számomra egyébként az E46 Coupé a legszebb BMW ever.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
New BMW 4 Series & M440i - EXCLUSIVE ACCESS in-depth tour!
Az orr-részt leszámítva nagyon szép egyébként. Így még fájóbb ez a hűtőrács. Plusz ez egy remek alkalom lehetett volna, h fejlesszenek vmit a virtual cockpiten.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz #89309696 #168092 üzenetére
Jaja, ilyen céllal nincs sok értelme.
Más: Speedzone-használt teszt: Nissan Skyline R33 GTS-T: Level végtelen - YT
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz CactuS #168029 üzenetére
Erről jut eszembe: Az oroszok Lexusai félelmetesebbek, mint egy X6-os BMW - na ezt nevezem hűtőrácsnak! Amúgy kövezzetek meg, de a fehér autó perverz módon még tetszik is nekem.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz simonjoe #167949 üzenetére
OK, köszi! Én álló helyzetben nem szeretnék rögzíteni.
Qru és Fehér Farkas: Nekem nagyon régen egy Audiban volt programozható állófűtés, de az nem volt távolról vezérelhető. Ez a távolról indítás nem hülyeség, szerintem lassan az autók összes ehhez hasonló funkciója elérhető lesz (gyári) mobiltelefonos alkalmazással.
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz simonjoe #167940 üzenetére
"Nagyon rajta vagyok az ügyön" - megtennéd majd, h megosztod velünk ha megtaláltad a legjobb megoldást?!
brumi1024: Igen, és tárolni is lenne hová, mert a legtöbb ilyen autóban van merevlemez és memóriakártya olvasó is.
KAMELOT: Távolság indító? Ilyenről sem hallottam még.
A másik témához: A Nagykörúton már csak egy sávot használhatnak az autósok - YT, ATV Napló
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz parandroid #167937 üzenetére
Furcsa, h a gyártók még nem ismerték fel ezt az igényt. Néztem a Mini konfigurátorát, ott sem találtam. De ahogy látom, riasztós cégek szerelik ezeket a kamerákat is. Elvileg a kábeleket is elrejtik, illetve nem használják az autó szivargyújtóját. Lehet, h érdemes lenne jobban utánajárni.
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz CactuS #167915 üzenetére
Az ő világában ez normális sajnos. "Mindennapos" - ahogy írják.
Azért valahol örülök annak, h kezdenek elterjedni a fedélzeti kamerák. Az ilyenek régen nem lehetett felelősségre vonni. Szerintem ez hosszútávon sokat javíthat a közlekedési morálon. Legszívesebben én is beraknék egyet az autómba, csak utálom az ilyen utólag beszerelhető cuccokat. Nincs kedvem a kábelezéssel bajlódni például.
brumi1024: Jaja, furcsa, h nem ismerte fel ezt a típust.. Lehet, h nő írta a cikket!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
Itt a folytatása a rendőrt játszó audis ügyének: Fékezéssel akart büntetni az M0-son, nem értette, mi ebben a baj - egy igazi gyökér lehet.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz Oppenheimer #167904 üzenetére
Egy második generációs Cayman S Coupé (987). 6-tól 12-ig kb.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz EQMontoya #167863 üzenetére
És kisza25: Adaptív tempomattal és sávtartóval nem fárasztóbb a 200 se mint a 130. Persze nem is haladsz úgy mint tempomat nélkül. Én egyébként itthon legtöbbször a büntetőhatárra lövöm be a sebességet (GPS szerint 150), nagyon ritkán gyorsítok csak 180 felé - ha "összeakadok" valakivel. 200 felé meg soha nem mennék a magyar pályán.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz parandroid #167849 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert az előbb ránéztem a Hahun, és láttam, h időközben kapott egy második faceliftet is! Kívülről eddig is hibátlan volt, de most az utasteret is rendbe tették. Korábban nézegettem ezt az autót, de a belső miatt nem vettem volna meg. Most viszont már az is tetszik, szval nagyon OK az autó! Az specifikáció alapján a motor sem lehet rossz. Gratula hozzá!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz grizlisandor #167812 üzenetére
És kisza25: Nekem is bejött a videó, durva amit csinál a srác. Kicsit irigylem is őt, jó lehet egy ilyen "meló".
peterkeT: Ez a legfrissebb széria a hatosból?
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Vasárnap délutáni mozi: Az öngyilkos motor és az elpusztíthatatlan: hogyan lesz egy Supra 1000 lóerős? - RMS műhelylátogatás - YT, TC
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
Erre az estre emlékszem, bár a kimenetelére már nem. De azért ez nem pont olyan mint amiről itt eredetileg szó volt! Írják is a cikkben, h a szakember szerint sem egyértelmű a helyzet. Szval ettől függetlenül én továbbra is tartom magam ahhoz, h ha belefutok egy Bamba Bélába a belső sávban, akkor 10-15 mp után rávillantok, de megelőzni jobbról nem fogom. Szerencsére nagyon ritkán kényszerülök erre, mert általában lehúzódnak előlem.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz szimi57 #167763 üzenetére
"Ez még jobbról kikerülésnek sem nevezhető, vagy igen?" - ez már előzés és szerintem szabálytalan. Autópályán csak akkor "haladhatsz el" mellette jobbról, ha mindkét sáv telített és a baloldali gyorsabban halad. Én legalábbis így tudom. Előzés jobbról.
Fehér Farkas: Ez az autó súlyától is függ. Vannak olyan kisebb autók amibe elég a szívó 1.4 is. Ja, városba! - mert innen indult az egész.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz EQMontoya #167740 üzenetére
Őszinte leszek, nem szép dolog, de néha én is levillogom a belső sávban bambulókat. Viszont ilyen esetben a jobbról előzés semmiképp sem fér bele nekem. Az egyik legdurvább szabálytalanságnak tartom ezt. A tempó miatt az egyik legveszélyesebb is.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz kisza25 #167736 üzenetére
Ne is mondd! Miskolcon volt egy ilyen autó még a 90-es években, fekete színű, zsír új! A srác velem egy idős lehetett, az apjától kapta - nem kicsit volt menő. Engem is elvitt vele egy rövid kanyarra, soha nem felejtem el azt az élményt. Nagyon komoly technika volt akkoriban. Később egyébként egy fehér színű Integra Type-R-re cserélte.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz focvis #167636 üzenetére
A legtöbb motorhoz az Audi is kevés.
Fehér Farkas: Az 1.4 szívó még nem, de az 1.6 már "baszó"?!
tboldi: "...miért akarja mindenki a kommersz személyautóikkal lenyomni a kétkerekűeket" - nem mindenki. Én soha nem versenyzek velük, sőt! Általában annyi helyet hagyok nekik amennyit csak tudok, hadd haladjanak. Tulajdonképpen néhány kivételtől eltekintve jó fej az összes, mindig megköszönik ha előzékeny vagyok velük. Persze köztük is van pár idióta, például az olyanok akik kétszáznál centizgetnek engem a Bükkben, miközben bringával mászom a csúcsra. Na egy ilyennel szívesen "elbeszélgetnék" a hegytetőn.
Qru: "...az ilyet simán kikerülöm jobbról" - most pályáról van szó? Nálam ez a teljesen kizárt kategória. Soha nem előztem még pályán jobbról.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Reggie0 #167617 üzenetére
"Amig nem rakod meg hatulrol, addig nem koros"
Mobilokat, laptopokat én is gyűjtögetem, de azokat közel sem szeretem úgy mint némelyik autómat. A bringámmal vagyok még így egyébként.Félreérthető voltam, nem Lüszi, hanem Luci. A Lucifer becézve!
LZs?! : Valahol érthető ez a hozzáállás is, nem akartalak letámadni ezzel, sry.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Reggie0 #167611 üzenetére
Persze, sokan bérelnek (vagy lízingelnek) egy-három évre új autót, de attól, h ilyen "rövid" ideig van nálad, még nem kell mindenáron tönkretenned! Én is sokszor használtam már bérelt vagy céges autót, de mindig úgy vigyáztam rá mint a sajátomra. Nagyon - ha nem lenne egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Szoszo94 #167571 üzenetére
stickermajom és KAMELOT: Sajnálnom, pedig jó "buli" lett volna! Mi elvileg három autóval mennénk Miskolcról, plusz páran Pestről. De ahogy a haverjaimat ismerem azon sem lepődnék meg ha Miskolcról csak egyedül lennék fent. Egyelőre még nem regisztrálom magamat sem.
6030D: Köszi, hallottam már róla! Csak az a baj, h nem tudom feljuttatni a bringámat. És eltekerni sem tudok odáig...
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
"Újra nyílt napok a Hungaroringen! Ma 10 órakor nyílik a regisztráció a június 6-i motoros és június 13-i autós nyílt napra. " - tegnap tették ki Facebookra! Több infó itt. Innen vki?
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz stickermajom #167539 üzenetére
Azt kikapcsolod, oszt jónapot! De ez a rondaság éjjel-nappal ott fog díszelegni az autód orrán. Persze lehet, h később megszokjuk majd.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz zoo8800 #167536 üzenetére
Bizonyos kategóriákban nincs is más, csak ezek a sötét színek.
Más: Most már biztos, hogy gyártásba kerül az új 4-es BMW nagy hűtőmaszkja - nem gondoltam volna, h ezt meg merik lépni
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz Magnum_ #167486 üzenetére
Szerintem is húzós 16,5-ért, és ez csak az alapár. Szval onnan fog indulni mint a jelenleg legdrágább M35i. Most a legolcsóbb egyébként a 18i manuális váltóval 9.5M - szerintem ugyanazzal a háromhengeressel mint a plug-in hibrid. Szval elég vastagon fogott a ceruza.
Tsebacsi: Hja, sokkal inkább egy "hagyományos" X3-as ugyanennyiért! Most nézem, h a 30i 1 millával olcsóbban indul. Vagy a plug-in X2 alapárából vehetsz egy jól felszerelt X3 20i-t is. Nekem is bejönnek a félig elemes autók, de nem ilyen áron.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz Doki16 #167469 üzenetére
Az ilyen autókból lesznek a tesztautók. Én szerintem nem vettem volna át így.
Pofátlan lehúzás ez egyébként a három német prémium gyártótól. De láthatóan működik, mert így is elég jól megy nekik a bolt.footy #167470: Igaz.
#167474: Erre is csak az utóbbi 2-3 évben kezdtek igazán ráállni - költségoptimalizálás címen. De persze ettől sem lettek olcsóbbak az autók, sőt!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz Doki16 #167462 üzenetére
Nem is vettem annak!
A full extra fogalmát tényleg furcsán értelmezik páran. A full-full és a mega fullról már nem is beszélve! De viccet félretéve én sem értem, h egyes (amúgy kicsit sem olcsó) autókból, h maradhatnak ki "alap" dolgok. És ez főleg a prémium gyártókra jellemző egyébként.Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz Doki16 #167436 üzenetére
Nem tudtam, h ilyen komolytalan az a kereskedés, a hirdetések alapján szimpatikusak voltak. Illetve az ülésfűtés hiánya mint kizáró tényező nem volt említve.
Erről jut eszembe! S5 keresés közben találkoztam három Audi Hungária dolgozói autóval is, és egyikben sem volt tolatókamera! Azért ez is elég durva 2017/18-ban egy legkevesebb 24 milliós autónál. Tudom, h nem létszükséglet, de nekem elég fontos. 2006 óta minden autómban volt, ráadásul manapság egy elég olcsó (max pár ezer forintos) alkatrészről beszélünk. Érthetetlen, h nem alap ezekben az autókban.
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz focvis #167347 üzenetére
El vagyok szokva attól, h olyan autót keressek amiből ennyi eladó van a piacon - így azért nehezebb szelektálni őket. Csak hibrideket kerestem, mivel azt írtad, h a másik két típusból naprakész vagy. Elég sok az importált autó (majdnem mind), ami nálam a lehtséges áfacsalás miatt általában kizáró tényező, plusz ezeket általában kereskedők árulják, ami megint nem túl jó előjel nálam (kivéve márkakereskedések). Néztem a Weltautot is, de ott ebben az árkategóriában érdekes módon nincs egyetlen eladó hibrid sem. Árat nem írtál, így 7 millió felett nem sokkal abbahagytam a keresést. Illetve még egy keresési kritériumot alkalmaztam: nem mentem 110k km futásteljesítmény felé. Én személy szerint mondjuk soha nem vennék 80k felett járó autót, de ebben az esetben egy kicsit lazítottam ezen a feltételen is. Egy kivételével mind budapesti, ezt az egyet Miskolcon árulják, és viszonylag ígéretesnek tűnik. Ha komolyan érdekel, szívesen elmegyek lecsekkolni!
Itt a többi: 1, 2, 3, 4, 5 (ez erősen határeset), 6, 7, 8, 9.Ja, még valami! Nem tudom, h ezeknél az autóknál, van-e mód ellenőrizni a futásteljesítményt?! Én mindenképpen megtenném, mert elég sok a gyanús darab.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz molnarpeter #167301 üzenetére
Az ilyenek sajnos ott vannak mindenhol, sose fogynak el...
Szoszo94: Így már értem, köszi!
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
Megállítottak egy autót a rendőrök, nem győzték számolni a szabálytalanságokat
Szval csak lehet abban vmi, h a piros autókat gyakrabban állítják meg! Amúgy nem értem az ilyen embereket, komolyan.
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz grizlisandor #167277 üzenetére
Ez elvileg nem magyar statisztika.
brumi1024: Te melyik városban élsz? Mifelénk (Miskolcon) nincs ilyen nagy versenyszellem az emberekben. Vagy csak nekem nem tűnik fel annyira...
focvis : Mert a versenykék kevésbé feltűnő!? De lehet, h nem voltam egyértelmű: az autó gyönyörű ebben a színben, nekem személy szerint nagyon tetszik - ezért is vettem meg. Csak sajnos nekem túl feltűnő
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz tboldi #167269 üzenetére
A narancsos fényezésről jut eszembe! " Az enyhe narancsbőr viszont látszik a képeken is." - melyiken nem? Nem vagyok szakember, de tényleg olyan nehéz lenne úgy lefényezni egy új autót, h ne így nézzen ki amikor kigurul a gyárból?! És ez a prémium kategóriában sincs másként! Kérhetsz bármilyen exkluzív színt (több ezer euróért), ugyanúgy narancsosan kapod azt is. Legalábbis amiket én láttam..
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz molnarpeter #167252 üzenetére
Szoktam nézegetni az újabb Mustangokat a Hahun, mivel a bakancslistámon van egy (amerikai?) V8-as autó - de szerintem nem merném megvenni. Bár amúgy is legjobb lenne vmi a 70-es 80-as évekből.
6030D: Ennek a színnek a "pozícióját" én sem értem a konszernen belül. Az RS Audiknál alapszín, a sima és az S-es Audikba csak exkluzív színként rendelhető (kb 3k euróért).
De ez mit se számít, Skodáék berakják alapszínnek. Én nem értem, h miért kell ez szín nekik is?!grizlisandor: Szerencsére legalább 10 éve nem állítottak félre igazoltatás céljából, de nem is rólam szólt ez. Csak arról a statisztikáról írtam, h a piros autókat gyakrabban megállítják.
tboldi: Nagyon szép a dukkózása! Gondolom nem túl rég polírozták?!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz iceQ! #167250 üzenetére
10/10-es. Amúgy már hetek óta fent volt, pár haveromnak átküldtem már, sokat beszéltünk róla. A Garázsban tesztelték is nemrég - ha esetleg lemaradtál volna róla.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz MunezXBK #167242 üzenetére
A Tiéd gyönyörű képeken is! Gondolom életben még szebb.
Qru:
brumi1024: Még véletlenül sem opció egy új S5 vásárlása. Egyrészt mert dízel, másrészt mert egyáltalán nem az én árkategóriám. Arról már nem is beszélve, h annyi pénzből mennyivel faxább (max 2 éves) használt autót tudnék venni.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz tboldi #167241 üzenetére
Nekem sem ez az első piros autóm, az előző egy Calibra volt - amivel mondjuk elég sokszor megállítottak. Bár ez már kb 20 éve volt, és azóta már szerencsére nem túl trendi félreállítgatás.
Az előző hsz-t nem sikerült befejeznem, mert közben lejárt a szerkesztésim. De még sikerült belinkelnem egy másik RS6 hirdetést a másik helyett ami közben törölve lett.
Magnum_: Furcsa, h pont most szedték le.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz 6030D #167238 üzenetére
Ez jó!
"Pimpelt" alatt mit értesz pontosan? Tuningolt? Mert egy tuning nélküli RS6-oson is elég jól áll ez a szín. De egy S5-ösön sem rossz.iceQ!: Más hátrányom nem. Bár korábban olvastam róla, h a szervek is nagyobb eséllyel állítanak félre egy ilyen színű autót.
Szerk.: Hihetetlen, h pont most törölték az RS6
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
Köszi, megnéztem! Tényleg jónak tűnik.
Mielőtt ezt a pirosat megvettem megnéztem pár autót, és volt közte egy fekete is. Azt mindenképpen fóliáztattam volna, szval már kicsit utánajártam a témának. Már a szín is megvolt: Nardo Grey. Csak az a baj, h ahhoz a színhez a kiegészítőket is fóliáztatni kell feketére (hűtőrács, ablakkeretek, tükör, stb.), így ebben a formában nem hiszem, h 1 millió alatt megállna a történet.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Zoli-bácsi #167227 üzenetére
Általában egy-másfél évig tartok meg egy autót (mindig használtan veszem), ezért vásárlás után max fél évvel már hirdetni szoktam. Ezt most a színe miatt hirdettem meg azonnal - mert kiderült, h nekem túl feltűnő. Előtte egy fehér kabrió négyes BMW-m volt, és eszembe sem jutott volna, h ezt jobban megbámulják mint azt (bár ebben nyilván a hangja is közrejátszik). Ez egy kicsit zavar, pedig imádom az autót. Szval ugyanilyenre cserélném ha elvinnék, csak egy kevésbé feltűnő színűre (például Daytona grey).
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #167223 üzenetére
Lehetséges, h pár év múlva se újonnan, se használtan nem lesznek már elérhetőek.
Reggie0: +1.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
A downsizing végét hozhatják el az Euro7-es szabályok - ez elég biztató. Bocs ha már volt, kihagytam pár napot.
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
Visszatérhet az emblematikus japán sportszedán
Azért a cikkben van egy rossz hír is: két éven belül az IS szériából is elemes autót csinálnak?!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz molnarpeter #166876 üzenetére
Jujj, ezt már el is felejtettem!
BigBlackDog: A szélirányt se felejtsd ki!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz kisza25 #166863 üzenetére
Meg is őrülnék a helyedben.. Mondjuk többek közt ezért nem veszek soha ennyire sötét színű autót. Bár ez a sáros eső minden színen meglátszik.
Nem gondolkodtál még egy kocsibeálló vásárlásán/készítésén?
Qtya123: Ez sajnos pontosan így van! Ezért is írtam tegnap, h adott estben komoly értékcsökkentő tényező lehet.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz pube111 #166824 üzenetére
A Weltauto árulja így az Audi Hungária által leadott dolgozói autókat. Ha tőlük vásárlok hiába leszek én a második ember aki vezetni fogja az adott autót, papíron már az ötödik tulajdonos leszek. Ja, mindezt úgy, h nálam nincs bank is képben! Ez szerintem komoly értékcsökkentő tényező, de nem nagyon tudsz vele mit csinálni. Mondjuk egy ilyen Audi esetében a szervizben elmondják a leendő vevődnek is, h miért volt ennyi tulajdonos az autó életébe. De azt te is megteheted, h beviszed a vevőt a szalonba ahol vetted, és megkéred őket, h világosítsák fel őt az autó múltjáról! Én ezt tenném a helyedben. Szerencsés esetben egy telefon is elég lehet.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz sugarforce #166779 üzenetére
Egyetértek.
HVG-n ugyanaz: Szegeden is lecsaptak az utcai autóversenyzőkre.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz MasterMark #166770 üzenetére
És mi a helyzet a fényképekkel, azokat is meg tudod így nézni?
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz parandroid #166727 üzenetére
Szuper, gratula! Szerintem jó választás volt.
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz parandroid #166714 üzenetére
C-osztály T-modell, esetleg CLA Shooting Brake? A C-osztály már lassan kifutó modell lesz, szerintem lesznek rá jó akciók. 11-12M körül mondjuk most is elérhető mindkettő. Egyébként mennyi a keret? Sry, de nem követtem végig a beszélgetést. Amúgy még ezt a konkrét autót ajánlanám ha nagy méretű prémium kell, de ez nem kombi. Mert ha jól értettem kombit szeretnél, ugye?
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
Nagyon-nagyon rossz tapasztalatom van a helyi ügyvédekkel. Volt olyan (Miskolcon elismert) ügyvéddel dolgom, akinek ha megfogadom a tanácsát, aznap rabosítottak volna a rendőrök. De amennyire tudom, Pesten sem sokkal jobb a helyzet. A legtöbben szerintem nincsenek hozzászokva a "bonyolult" esetekhez.
EQMontoya: Köszi! Kíváncsi lennék, h kit ajánlanál?! De remélem, h nem lesz rá szükségem, szval maradjunk ennyiben!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
Az a baj, h ismerem Miskolcon a legjobb biztosítási ügyvédet, de őt nem bízhattam meg, mert ő képviselte a biztosítót. Ő ajánlott vkit, de az meg annyira bamba volt, h egy idő után inkább hagytam a fenébe az egészet. Ez mondjuk egy ingatlannal kapcsolatos káresemény volt, de van cascós sztorim is. Egy barátnőm totálkárra törte az autómat, amiről csak a kárrendezésnél derült ki, h alul volt biztosítva. Tehát hiába volt benne több milliónyi extra, a biztosító csak az autó alapára után fizetett.
Igazad van egyébként! Pont most állok casco kötés előtt, épp a biztosítók feltételeit tanulmányozom. Adott esetben - bár soha nem legyen rá szükségem (kopp-kopp) - nagyon nem mindegy, h mit írtam alá.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz MasterMark #166548 üzenetére
Érdekes. Most kötöttem új biztosítást 2 év után, és az feltűnt, h sokkal nagyobb a szórás a különböző biztosítók ajánlatai között. Ezt sem értem igazán. Régen kötelezőnél nem voltak ekkora különbségek.
stickermajom: Akkor elég "korrekt" ez a kb 80%-os emelés.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz stickermajom #166538 üzenetére
Volt káreseményed, vagy csak úgy...? Lehet, h itt az ideje biztosítót váltani! Bár nem tudom, h ilyenkor egyáltalán lehet-e?! Én 41 vagyok, B2, szintén vidéki cím, 39k az Allianznál, de a Uniqa-nál majdnem a duplája lett volna! A casco meg pont fordítva, Uniqa 230k, Allainz 500+.
[vilike]:
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz fant0mi #166504 üzenetére
Én bedőltem a képnek, azt hittem, h tényleg ez a rendszámod!
6030D: Köszi a tippet! Megnéztem róla pár videót, elég jónak tűnik. Van belőle több típus is, de a legtöbb eléggé vastag (több mint 5mm). Egy alacsony profilút találtam csak (1.7mm összezárva), de az meg nem tudom, h elég erős-e?! Majd utánaérdeklődök.
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz fant0mi #166492 üzenetére
Köszi, megtaláltam a Hardveraprón, de azon a képen amin full szemből látni (a BMW-n), már nem annyira tetszik. Nekem kicsit bántja a szememet az a négy kis fül - akármilyen kicsik is... Nem tehetek róla, ilyen idióta vagyok.
Amúgy menő rendszámod van!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz aero. #166483 üzenetére
De jó, h írtad ezt a Nano Tape-et, szerintem pont ilyet keresek! Most olvastam róla, h könnyen eltávolítható, vajon ez mennyire igaz?! Én korábban Tesa Powerbondot használtam, de az szerintem nem "oldható". Jövő héten fel kéne ragasztanom egy rendszámot ami azután max 2 évig lesz fent az autón - szval valahogy le is kell majd szednem.
Qru: Köszi a tippet, ez is megfontolandó!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz Integrale #166479 üzenetére
Igen, ez fura. Mondjuk amúgy szerintem le sem sza*ják az illetékes szervek ezt a szabályt (vagy törvényt). Csak én vagyok olyan idióta, h szeretem ha minden szabályos az autómon.
Korábban feltettem egy matrica rendszámot az autómra - azt is papíroztattam, pedig nem volt olyan egyszerű.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Ezt muszáj ide is: 19-es magyar Audi RS6 tesz (Garázs).
Imádom ezt az autót, plusz nem mellesleg ez most a kedvenc színem.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz cappa72 #166395 üzenetére
Hja, ez is egy lehetséges probléma ami megkeserítheti az életedet. De nekem inkább az állandóan "mocskos" fényes felületek okoznának fejtörést - mivel eléggé rend és tisztaságmániás vagyok. Magamat ismerve egy új A6-osban óránként törölgethetném át az érintőkijelzőket.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz Gabesz87 #166391 üzenetére
"Monjduk nekem azok az autók alapból kiesnek az érdeklődési körömből, ahol a klíma gombjait az érintőképernyőre száműzik." - ne is mondd! Nekem sem igazán tetszik az az új trend amit az A6-os Audival indított a VW. Szerintem még sok bosszúságot fog ez okozni nekem a jövőben.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz Tsebacsi #166388 üzenetére
Epic fail.
Inkább Golfot írtam volna!A váltóról: sajnos nekem is az a tapasztalatom, h a DSG tudja ezeket a "hibákat" produkálni. Persze egyáltalán nem olyan vészes, ahogy sokan leírják, de egy szinte hibátlan ZF után azért észrevehető.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest