- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
szuszinho #180 üzenetére
Sajnos ez ilyen. Én szinte csak terepen való bicózáshoz használom egy olcsó Redmi 5A telefonnal.
Állítsd be hogy sűrűbben mondja a kanyarokat (pl. 100 méter, aztán 40 méter, aztán kanyar most), illetve szokd meg hogy rosszak a távok. Azt is állítsd be hogy minél hamarabb sípoljon, rezegjen a teló ha letérsz az útvonalról.
Sokszor van hogy akkor mondja a magáét mikor tök felesleges, de mikor kéne, akkor meg meg sem szólal. Olyan is elő szokott fordululni hogy a valóságban létező út rajta sincs a térképen (tök mindegy melyik térképet használom), ez is be tud zavarni.
Hang alapján + telefon nézegetéssel bárhol el lehet menni vele. Ha jobbat akarsz, akkor egy dedikált GPS kormányra. Nem lesz két fillér, bár régebbi cuccok vannak használtan egész olcsón.És akkor kérdeznék is egyet mindenkitől: be lehet kapcsolni valahogy egyszerre a rotate map-ot, és show view-t?
-
vlevi
nagyúr
válasz
szuszinho #180 üzenetére
Ez tényleg nem róható fel a szoftver hibájaként, amikor rossz kedve van a telefon GPS vevőjének, akkor az asztalra letéve is képes ugrálni a ház 4 sarka között, néha átkukkantva az utca túloldalára.
Vagy, amikor az egyik korábbi tracklogomban a max sebességet, 197km/ó-t a miskolci mcdonalds épületén belül mérte(Nem a locus, egy másik )
[kép] -
Ablakos
őstag
válasz
szuszinho #175 üzenetére
"Lehet, ha gyalog vagyok, akkor van időm kitalálni"
Ez valóban kitalálós, vagyis az irányt a helyszín és térkép alapján kell belőni. Régen én is "vakon" akartam menni a navi. alapján, de csak a vadállatok röhögtek rajtam, a párom meg szidott, amikor plusz száz métereket kellett visszagyalogolni. -
-
Ch4os
aktív tag
válasz
szuszinho #172 üzenetére
Mivel navigáltál? Kocsi, keró, túra erdőben?
Az ugye egyértelmű, hogy egy kanyar/elágazás egy erdei úton nem tud hova tenni, hogy most jelölje hogy balra,vagy jobbra. Ha látod is, hogy ez csak egy visszaforduló út a hegyvonulat mentén. A Waze/Gmap/... azért tudják, hogy hol kell bal-jobbra menni, mert ott a kereszteződést is tárolják a térképen. Itt csak az útvonal van meg és ha az egy szintű elhajlást elér a haladási irányhoz képest, akkor arra mondja, hogy fordulj adott irányba. Ezt lehet állítani, hogy mennyi legyen az utasítások száma így csökkenthető/növelhető ezek száma.
A késői és pontatlan mutatás egyértelműen a teló és annak GPS hibája.
Én nem ajánlom Kocsis navira, arra vannak jobbak.
Kerós városokon keresztüli túrázásra tökéletes.
Erdőben túrázásra szintén tökéletes, de az utóbbi kettőhöz kell a jó térkép is!Túrázáshoz a navit én nem ajánlom. Én túra esetén csak simán a térképet nézem, a többit magamra bízom merre megyek vagy track alapján megyek. Keró esetében már jobban használható a navi (nem erdőben, inkább városban, városok között), de ott is inkább a track ami tuti.
-
szuszinho
őstag
válasz
szuszinho #171 üzenetére
Sikerült többször eltévednem. Nem tetszett, ahogy navigál. Amikor 2-3 leágazás is van ugyanabba az irányba, és ezek közel párhuzamos utak, nem tudtam sosem melyiket is mutatja igazából. Mintha később, és pontatlanul mutatná, hogy mikor is kell kanyarodni. A másik, hogy mikor elágazás nélkül kanyarodik az út, azt is úgy jelzi, mintha le kellene térni, vagyis kanyarodni.
Nem tudom, hogy ezek beállítás kérdései, vagy ez ilyen. Egyelőre úgy vagyok, hogy visszakérem az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos cigaretta 🔞
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest