Hirdetés
-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
válasz
Andreas2
üzenetére
kb. nem érdekel mivel rendelkezik redmi note 7
a lényeg hogy 06-07 hónapokban, használtam 37 órát túrák alkalmával, ez 200 km-t jelent, átlagban 10 km.es távokra osztva.
a 20 alkalom alatt, kb. 3x ment el a jel, de pár másodperc múlva vissza is jött.
Mivel a Mecsek a túra helyszíne, elég sűrű felettem a lombkorona, és vannak dombok is rendesen.egy bajom van a telóval, nehéz. túrázni jó lenne egy kisebb is.
-
zsola32
őstag
válasz
Andreas2
üzenetére
nekem redmi note 7 van.
a pontosság itt relatív fogalom, ha nem piszkálom a beállításokat, többé - kevésbé egyforma távolságokat mér. (aztán múltkor tesómmal elmentünk bringázni, neki egy Cateye computere van, ott 32 km-en volt 1.3 km különbség)
A jelet a sűrű erdőben sem veszti el, ha jól be van állítva a telefon, akkor folyamatos a GPS jel.Más:
Biztos hogy csak nekem új, de Locus nyomkodás közben észrevettem, bármely időszak megtett útvonalait, össze tudja szummázni. Pl, ha tudni szeretném mennyit mentem júniusban, összeadja a megtett távokat, időket, illetve kiszámolja ezen távok átlagsebességét is...
Ez nagyon tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest