- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
internetezoo #592 üzenetére
Az első godolatom nekem is ez volt, de vannak mentett trackjeim, amiket szerettem volna megtartani. Ezért kerestem volna valami alternatív megoldást. Böngésztem a locus könyvtárszerkezetét, de nem talátam őket, viszont meglettek a dashboard fájlok. Leállítottam a locust, megváltoztattam a használt fájl kiterjesztését, majd indítottam a programot. Megnyitottam szerkesztésre az adott dashboardot és töröltem belőle a jobb és a bal felső sarki vezérlőt.
-
Plug Life
senior tag
válasz
internetezoo #582 üzenetére
Offline-t tudok: [link], és a hozzá tartozó témában („freizeitkarte-v5”) bekapcsolni a „borders 6 (county)” opciót
-
tibor23
senior tag
válasz
internetezoo #522 üzenetére
Köszönöm, sikerült!!!
Hihetetlen, hogy ekkora balf@sz voltam.(Csak zárójelben kérdezem még ha valaki ért hozzá: egy régebbi J5 2017 telefonom van, és sajnos állandóan kinövi a memóriát, így, amit lehet áthelyezek sd kártyára, pl. a Locust is, de a térképek, ami igazán nagy helyet foglal, az a készülék memórián maradt. Ez normális?)
-
tibor23
senior tag
válasz
internetezoo #519 üzenetére
Locus/mapVector/_themes könyvtárban benne vannak a téma könyvtárak. De hol aktiválom akkor őket? V3 verzióban egyértelmű volt.
-
tibor23
senior tag
válasz
internetezoo #517 üzenetére
Ezek a linkek nálam nem működnek, de nem is ez a fő baj, hanem, hogy v4 Locusnál szerintem a stílus (téma, rendertéma) fizetős, ezért is linkeltem a képernyőképet, mert ott van a téma mellett, hogy SILVER.
-
tibor23
senior tag
válasz
internetezoo #515 üzenetére
-
csakb
őstag
válasz
internetezoo #455 üzenetére
Ha megnyitod az oldalt, akkor valóban felcsillan a remény, hogy.
-
flash-
veterán
válasz
internetezoo #437 üzenetére
Ez melyik? Ezek az https://openmaps.eu/ térképek??
-
sgabor
csendes tag
válasz
Küszi, hogy feltetted! Ha van egy Androidra frissen feltelepített Locus free-m, hogy tudom belevarázsolnia linken lévő zip-ben lévő map filet? És egy másik kérdés: Az openmaps-os renderfile-t is fel tudnád tenni ide? Persze erre is kérdezném, hogy tudom azt beimportálni majd a Locusba?
-
donbig
tag
válasz
Köszönöm én is a linket!
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
internetezoo #438 üzenetére
Szuper vagy! És a linket is köszi.
-
internetezoo
senior tag
válasz
internetezoo #436 üzenetére
Megtaláltam a render téma készítójét, írtam neki, hogy nem-e tudja megcsinálni, hogy a https://www.openandromaps.org/en/downloads/europe térképekhez jó legyen az Openmaps V7 render téma.
-
Ablakos
őstag
válasz
internetezoo #414 üzenetére
Ez melyik verzióra vonatkozik?
-
HollyBoni
veterán
válasz
internetezoo #251 üzenetére
Tudom, használom is néha. Néha tervezek telefonon, de nekem asztalin átláthatóbb, gyorsabb, kényelmesebb.
-
bango
tag
válasz
internetezoo #246 üzenetére
igen ezt észrevettem, kösz.
-
HollyBoni
veterán
válasz
internetezoo #224 üzenetére
Na ezt nem ismertem, nem rossz.
-
Ablakos
őstag
válasz
internetezoo #198 üzenetére
A linkelt térképlefedés funkció mire jó? (gyakorlati haszna) Valami egyszerű példát, légyszíves.
-
zsola32
őstag
válasz
internetezoo #198 üzenetére
köszi
ez nem segített sajnos
lehet hogy nem is itt, a gondazt szeretném, hogy a "tuhu" térkép használata közben lássam a turista útvonalak jelöléseit, jelekkel - színekkel.
-
Ch4os
aktív tag
válasz
internetezoo #173 üzenetére
Navi (talán track esetén is) tudja mutatni hogy mennyi van még hátra. Ez nekem is kint van a dashboard-on.
Nyomvonal rögzítése esetén van Audio tréner - én sosem használtam - itt tudsz idő/távolságra sok dolgot egyénileg beállítani. Pl szintemelkedés, akku szint, átlag sebesség, természetesen távolság is van, de hogy mit tud pontosan azt ki kell próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest