Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
válasz
forceberg
üzenetére
Hát, az jó kérdés, hogy mennyire jó, mert az szerintem eléggé szubjektív. Nem mondom, hogy néha nem csinál érdekes dolgokat, ha mondjuk két, távolabbi pont közé terveztetek vele automatikusan útvonalat, de ez nekem eddig csak akkor volt néha wtf élmény, ha több, egymáshoz közeli, vagy párhuzamos út is van, és akkor néha ide-oda ugrál köztük. Lehet, hogy úgy tényleg rövidebb az út 2-3 m-rel, vagy nem tudom, miért csinálja. Az is lehet, hogy valahol még finomhangolni kéne a krokodilon, de annyira nem foglalkoztam ezzel, hanem olyankor manuális végigklikkantom a nekem szimpatikus utat, és kész.
Esetleg ha írsz pár példát, akkor küldök szkrínsotot, vagy trekket, hogy mit művel ott a 4-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest