- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
válasz
forceberg #492 üzenetére
Hát, az jó kérdés, hogy mennyire jó, mert az szerintem eléggé szubjektív. Nem mondom, hogy néha nem csinál érdekes dolgokat, ha mondjuk két, távolabbi pont közé terveztetek vele automatikusan útvonalat, de ez nekem eddig csak akkor volt néha wtf élmény, ha több, egymáshoz közeli, vagy párhuzamos út is van, és akkor néha ide-oda ugrál köztük. Lehet, hogy úgy tényleg rövidebb az út 2-3 m-rel, vagy nem tudom, miért csinálja. Az is lehet, hogy valahol még finomhangolni kéne a krokodilon, de annyira nem foglalkoztam ezzel, hanem olyankor manuális végigklikkantom a nekem szimpatikus utat, és kész.
Esetleg ha írsz pár példát, akkor küldök szkrínsotot, vagy trekket, hogy mit művel ott a 4-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- VMware
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest