Új hozzászólás Aktív témák
-
HaroWerks
senior tag
válasz
Dilikutya #37 üzenetére
Ha nem volt bekapcsolva 1 effekt akkor ment tökéletesen, meglepődtem rajta, hogy max driver beállítások mellett is simán futott.
A titok lényege: ki kell kapcsolni a Heat Blur effektet (ez a hajtóműből kiömlő forró levegőt jeleníti meg, állati jól néz ki csak amikor látható lesz kb 550Km/h-ás sebességnél akkor leesik az FPS 1-re)
Plusz amivel lehet elérni sok-sok plusz FPS-t az a látótávolság csökkentése médiumra.
Továbbá a vizet nem is érdemes ultrára rakni mert az is nagyon megfogja a gépet, high-on viszont nagyon jól megy.
Viszont a textúrák és a talaj kinézete mind maxon lehet, azok nem számítanak sokat.
Egyébként úgy vettem észre, hogy a demo ezerszer jobban fut mint a teljes. -
HaroWerks
senior tag
válasz
Dilikutya #32 üzenetére
A Fraps ott van ezer éve.
Nem azt mondtam, hogy soha nem játszok de most szünet van mert elég volt, kicsit elegem van már, mindig ugyan az minden csak más névvel.
Pár napja fejeztem be a CoD: UO-t, az is ugyan olyan mint az alapjáték, kicsit pörgősebb, van egy két jobb pillanata de semmi nagy újdonság, csomó pálya dög unalom.
Én már valami komolyabbra vágyok, mint például ez a Lock On addon
Szerk: a Fraps is azért kellett mert vettem fel vele játékból videot (szintén Lock On) nem olyan rég, aztán csináltam belőlük valami film szerűséget a Premiere-el.
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
válasz
Dilikutya #15 üzenetére
Hidd el nem renderelt.
Az alapjátékból is ki lehetett csikarni hasonló minőségű grafikát (mondjuk a Mig-29 gépnél, az volt a legjobban kidolgozott), fullon minden, AA,aniso csak akkor lement 1-10 FPS-re a sebesség
Az a baj, hogy ilyen látványhoz szerintem ma még nincs olyan konfig amin ez folyamatosan menne. -
HaroWerks
senior tag
válasz
Dilikutya #10 üzenetére
Így van, ez volt a szép az alapjátékban is, hogy a kamerát szinte bármilyen nézetbe beállíthattad.
Kívül-belül szabadon forgatható, zoomolható, stb kamerák vannak.
Majd linkelek pár videot amit rajongók vágtak össze a játékból, ott is sok jó kamera beállítást lehet látni.
Szóval minden kép ingame, maximum büntetés várható
(egyedüli gond az, hogy a képeken látszik, hogy volt rajta AA,Anizo rendesen, egy X800XT is kevés lesz ehhez a látványhoz, mármint a 25 FPS feletti látványhoz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Revolut
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Konteó topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest