Új hozzászólás Aktív témák
-
HaroWerks
senior tag
Elvileg nem fogja
ByB-nak tökéletesen fut.
Ez még csak az alapjáték demoja amiből a képeket csináltam, kisebb a gépigénye mint a teljesnek, a kiegészítőnek amiről a topic szól még ismeretlen a gépigénye de az olvasottak és a képek alapján sokkal nagyobb lesz neki (csak a futómű több poligonból áll mint az alapjátékban némelyik gép)
Én egyébként 1024-ben játszottam, 6x AA, 16x Anizo mellett.
Nem tudom miért de nekem akkor megy le totál az FPS amikor megjelenik a Heat Blur effekt -
HaroWerks
senior tag
Csináltam megint pár képet maxon, most már az FPS is látszik a képeken a FRAPS jóvoltából.
Bővebben: link
Bővebben: link (2 FPS, ehhe...: ) ) -
HaroWerks
senior tag
A 4x-es AA az nem max, van 6x-os is
Egyébként tényleg minden totál maxon?
Látótávolság high, víz ultra, mirrors hight, effects high?
Külső nézetben (állítsd be úgy a kamerát az F2-es nézetben, hogy elölről mutassa a gépet, tehát hátrafelé néz a kamera, a Num padon lévő irányító billentyűkkel tudod mozgatni a kamerát) és kezd el vadul nyomogatni a Q gombot.
Nekem ettól is lassul ezerrel -
HaroWerks
senior tag
Elnézve a konfigodat ezt nem csodálom
Egy tipp:
ha a Mig-29-es küldetéssel próbálkoztál és ott lőnek le egyből akkor csináld ezt:
betöltötte a pályát, s gombal elindítod, noymd meg egyből a 4-es gombot majd ha a célzó körbe ért az ellenséges gép akkor a TAB-ot, ezzel beméri, innen csak meg kell nyomnod 6-szor a Space-t és az összes rakétát kilövi amit biztos nem él túl a szegény ellenséges Mirage
Ha lelőtted akkor válts külső nézetbe az F4-el és húzd fel a gép orrát, emelkedj addig mig a sebességed 500 körül nem lesz, innen van Heat Blur effekt, nézd meg, hogy mennyit esik neked ilyenkor az FPS.
Nekem ilyenkor meghal a játék (igaz csak akkor ha maxon van minden beállítás játékban/driverben) lemegy 1 FPS-re -
HaroWerks
senior tag
Egyébként tegnap rájöttem valamire, hogy mennyire is fontos az AA+Anizo.
Idáig soha nem használtam őket, mondván úgy is csak lelassítja a játékot és annyira úgy se növeli a látványt.
Ennél a játéknál látszik igazán, hogy ha be vannak kapcsolva akkor 50-szer szebb a grafika.
Az AA-nak köszönhetően sehol egy pixeles rész, élből növeli a grafikai élményt.
Az Anizonak köszönhetően pedig tűéles minden, ez a gépen látszik nagyon jól, nem egy homályos valami. -
HaroWerks
senior tag
válasz
Dilikutya #37 üzenetére
Ha nem volt bekapcsolva 1 effekt akkor ment tökéletesen, meglepődtem rajta, hogy max driver beállítások mellett is simán futott.
A titok lényege: ki kell kapcsolni a Heat Blur effektet (ez a hajtóműből kiömlő forró levegőt jeleníti meg, állati jól néz ki csak amikor látható lesz kb 550Km/h-ás sebességnél akkor leesik az FPS 1-re)
Plusz amivel lehet elérni sok-sok plusz FPS-t az a látótávolság csökkentése médiumra.
Továbbá a vizet nem is érdemes ultrára rakni mert az is nagyon megfogja a gépet, high-on viszont nagyon jól megy.
Viszont a textúrák és a talaj kinézete mind maxon lehet, azok nem számítanak sokat.
Egyébként úgy vettem észre, hogy a demo ezerszer jobban fut mint a teljes. -
HaroWerks
senior tag
Ja és találtam az egyik oldalamon pár képet, azok a teljes játékból vannak (igaz közepes grafikán, hogy valahogy fusson is
):
Gyönyörű víz:
Gyönyörű felhők:
Mig-29: (nézzétek a felségjelet)
Bővebben: link -
HaroWerks
senior tag
Letöltöttem az alapjáték demoját (hogy gyorsan megszűntessem ezt az áldatlan állapotot és legyen valami játék a gépen
), felraktam mindent maxra (1024, játékban minden maxon, driverben is, max AA, Anizo) és csináltam pár képet:
Dilikutya főleg neked csináltam őket, itt is olyan mint ha render cucc lenne pedig mégse az
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
válasz
Dilikutya #32 üzenetére
A Fraps ott van ezer éve.
Nem azt mondtam, hogy soha nem játszok de most szünet van mert elég volt, kicsit elegem van már, mindig ugyan az minden csak más névvel.
Pár napja fejeztem be a CoD: UO-t, az is ugyan olyan mint az alapjáték, kicsit pörgősebb, van egy két jobb pillanata de semmi nagy újdonság, csomó pálya dög unalom.
Én már valami komolyabbra vágyok, mint például ez a Lock On addon
Szerk: a Fraps is azért kellett mert vettem fel vele játékból videot (szintén Lock On) nem olyan rég, aztán csináltam belőlük valami film szerűséget a Premiere-el.
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
válasz
_Volkovy_ #18 üzenetére
Tegyük fel a 30mm-es gépágyú eltalálja a kabint, lesz rajta egy szép lyuk, pilóta vér fröccs, annyi.
Találatot kap még a gép eleje, a vezérsík, itt-ott a szárny is mondjuk, ettől a gép még nem robban fel, nem esik szét csak max irányíthatalan lesz.
Pár találattól még nem robban fel egy gép, max akkor ha az üzemagyag tartályt találják el (amire az esély elég kicsi). -
HaroWerks
senior tag
válasz
_Volkovy_ #25 üzenetére
Nem mondod?
Nézd meg milyen sok játék van a gépemen:
Én egyet se látok
Szerk: az XP saját játékain kívül
De ez a Lock On nagyon tetszik, ezen látszik valami fejlődés
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
válasz
_Volkovy_ #18 üzenetére
Nem baj, ügyeljenek csak a részletekre
Így legalábbb növekszk az érzés, hogy tényleg ül valaki a gépben, nem csak oda van rajzolva egy ember szerű valami.
Az is tök jó, hogy úgy van megcsinálva a mi kis pilóta barátunk, hogy ha tegyük fel a kabinban balra nézel és átváltasz külső nézetbe akkor ott is balra néz a pilóta, nem fix a feje mint az összes többi szimben. -
HaroWerks
senior tag
válasz
Dilikutya #15 üzenetére
Hidd el nem renderelt.
Az alapjátékból is ki lehetett csikarni hasonló minőségű grafikát (mondjuk a Mig-29 gépnél, az volt a legjobban kidolgozott), fullon minden, AA,aniso csak akkor lement 1-10 FPS-re a sebesség
Az a baj, hogy ilyen látványhoz szerintem ma még nincs olyan konfig amin ez folyamatosan menne. -
HaroWerks
senior tag
válasz
Dilikutya #10 üzenetére
Így van, ez volt a szép az alapjátékban is, hogy a kamerát szinte bármilyen nézetbe beállíthattad.
Kívül-belül szabadon forgatható, zoomolható, stb kamerák vannak.
Majd linkelek pár videot amit rajongók vágtak össze a játékból, ott is sok jó kamera beállítást lehet látni.
Szóval minden kép ingame, maximum büntetés várható
(egyedüli gond az, hogy a képeken látszik, hogy volt rajta AA,Anizo rendesen, egy X800XT is kevés lesz ehhez a látványhoz, mármint a 25 FPS feletti látványhoz)
-
HaroWerks
senior tag
Még pár kép:
...és pár infó:
A játékélményben való elmélyülés jegyében a Su-25T új sérülési modellt kapott, mint az a „screenshotokból” is kitűnik. A sérülési modell együtt dolgozik az új repülési modellel, de utóbbiról majd később. Mint látható, a gép különböző részeit veszítheti el, panel lemezek kezdhetnek önálló életbe, megmutatván, mit is rejtettek. A pilótafülke plexijét lövedék, illetve repesz ütheti át, amely akár keresztül is mehet az egész fülkén, így a pilóta nem éppen esztétikus halálát okozva.
Szintén érdekesek lehetnek a „jól odab*****” típusú leszállások; ilyenkor u.i. a futómű alkotóelemeire esik, s szétszóródik a betonon.
Nézzük akkor a forradalmian újnak nevezett repülési modellt. Az újítás lényege abban rejlik, hogy a processzor a repülés alatt mindent valós időben számol , ellentétben az eddigi, jónéhány előre legyártott (scripted) manővert tartalmazó repmodellel. Ebből adódig, hogy az új repmodell a kritikus repülési helyzetekben lesz leginkább megkülönböztethető. Tehát, aki tapasztalatlanságából, vagy netalán őrültségből adódóan dugózgat, ill. hajt végre harangot, stb. földközelben, az most teljesen új élménnyel gazdagodhat. A túlzott G erők folyamatos használata során repülőgépünk külalakján felettébb érdekes elváltozásokat tapasztalhatunk, illetve az is előfordulhat, hogy búcsút kell vennük egyik szárnyunktól, esetleg vezérsíkunktól, de aki igazán ügyes, megfelelő manőverrel akár főbb alkotóelemeire is szedheti gépét.
Természetesen felvetődik a kérdés, hogy „Fog ez futni a gépemen?”. Erre a kérdésre egyből két válasz is adható: amennyiben nem a Su-25T-vel repülünk, akkor még némi javulást is tapasztalhatunk (Ha a Su-25 és az A-10A új repmodellt kap, akkor ők is a Su-25T-hez csatlakoznak), ha viszont mégiscsak az új gépet választjuk, akkor érdemes új hardware – elsősorban egy erős processzor – beszerzésén elgondolkodni. Ezt elsősorban az új repülési modellnek lehet köszönni, illetve a Su-25T esetében annak, hogy csupán a futómű több poligonból készült, mint néhány, a játékban már meglévő repülőgép. -
HaroWerks
senior tag
Igazából nem is a játékról akarok beszélni kezdésnek, az idáig is nagyon jó volt.
De most jön nemsokára hozzá az első hivatalos 2cd-s addon.
Egy új géptípusra (Su-25T) építették az egészet.
Amint az a képeken is látszani fog eszméletlenül részletesen ki van dolgozva a repülőgép, nekem leesett az állam:
Bővebben: link (még a pilóta vére is látszik az üvegen)
Mintha történt volna egy kis grafikai ugrás a szimulátorokban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged