Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xXxian
senior tag
Sziasztok,
Több, mint 10 évvel ezelőtt egy bringás fórumban volt egy fejlámpa rendelős-gyártós-gyártatós mozgalom, én is rendeltem egyet.
A lámpa technikailag azt hiszem megelőzte korát (3*3W CREE LED, optika, eloxált alu ház, Li-ion aksi, stb), azóta is használom.
Mostanában azonban azt tapasztalom, hogy 2-3 perc üzem után lekapcsol.
Tudnátok segíteni, hogyan dönthetném el, hogy a lámpával van-e baj, vagy az aksipakk (4*LIR 18650, 2200 mAh) öregedett meg?
Ha az aksit kell cserélni, kapható ez így üzemkész 14,4V-os csomagként? Ebay-en leginkább a különálló cellákat látom.
Ennél egybe van zsugorfóliázva a 4 cella, de van a cellák tetején egy PCB is, abból jön ki a vezeték (meg a 3,5 mm-es aljzat). Kapni ezt a konfigurációt?
Előre is köszönöm,
X
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring Nightreign teszt
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest