Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
buchy
tag
Sziasztok,
A waffle multipoolon a waffle szerint ilyen mértékben, hogy a bányászat LTC-hez képest:
scrypt Hashrate: 16.53 GH/s Mining: feathercoin vsLTC: 116%
nscrypt Hashrate: 478.84 MH/s Mining: entropycoin vsLTC: 143%
x11 Hashrate: 9.36 GH/s Mining: supercoin vsLTC: 149%Most abba ne menjünk bele, h az értékek mennyire igazak, tegyük fel, hogy igen.
Megjegyzés a wafflenél:
How is "vsLTC" calculated?
vsLTC represents the past 24hrs of earnings for a 1MHs miner mining that algorithm, and what the earnings would be compared to mining LTC directly (assuming 100% perfect conditions, 0% fees, and no luck fluctuations). In the case of algorithms besides Scrypt, we multiply by the average change in speed when a miner switches to that algorithm. Scrypt-N is 0.47 (a 1MHs miner on Scrypt does about 470kHs on Scrypt-N).Amennyiben jól értem, ez MH/s értékre van levetítve.
AMD r9 280X kártyáim vannak. Egy kártya a net szerint :
My experience:
Single MSI R9 280x 3.5 MH/sTehát e szerint 3,5 (több MH/s vs LTC) * 1,49( x11 vs LTC) = 5,2
Kétlem , h 5* hozam lenne az ltc-hez képest.
De még a másfélszeres hozam is jónak ígérkezik.
Valakinek tapasztalat X11 multipoolal kapcsolatban?
Köszi a válaszokat előre is.
-
buchy
tag
Kezd feleledni BTC? 520 dodo
-
buchy
tag
Ha valaki rendelene USB-s risert beszállnék 10 darabbal.
Amennyiben nem indul meg 2-3 napon belül, elindítok én egy rendelést.
-
buchy
tag
Ennyi erővel bezárathatod ezt a fórumot, mert máshol 90%, hogy már tárgyalták az adott kérdést.
Megkérnélek, hogy segíts nekem megfogalmazni a kérdést, hogy miképpen tudnék információhoz jutni, az usb-s riserekkel kapcsolatban. Olyat ami mind Neked, mind a fórum tagjainak megfelel, valamint a kereső sem ad rá ki találatot, akár false pozitív-ot sem.
Segítő szándékodat előre is köszönöm.
-
buchy
tag
Sziasztok,
Riser kábelt akarok rendelni.
Inkább x16-X16 vagy X1-X16ot érdemes? Feszkot átviszi normálisan az X16-16 vagy érdemes oda is plusz molex?
Használ valaki ilyet?
[Riser]X1-x16, de látom betolják ezt x16-os helyére is, elég neki, hogy csak a foglalat elejére illeszkedik?
Minőséginek tűnik valamennyire?Akinek van infoja, kérem ossza meg
Köszi,
B. -
-
buchy
tag
válasz
deadwing #9695 üzenetére
290-nél simán 95 fok az üzemi hőmérséklet mondjuk gondolom nem 7/24-ben de 90-et csak el kell bírnia.
GPU-Z-t lehet én felejtettem a másikon. TRIXX fut, az is olyan mint az afterburner. Nem akarok felrakni annyi dolgot.
GPU-Z-t sem szoktam használni, elég amit cgminer visszaad hőmérséklet info.
Kipróbálom ezt az auto gpu kiszedést amit kollega ajánlott, de akkor nincs temp-cutoff se.
Ahogy nézem, ahogy eléri a 89 fokot, akkor kapcsol lejjebb, de a másik kártya, ami hüvősebb...
Mellette van 5 gép ami ugyanígy megy, de ott nincs gond.
Lehet bios modolosákor lett valami, de nem nagyon állítottam, csak, h unlockoltam kb, ugyanezt még 4 kártyával, ott nincs ilyen gond.
-
buchy
tag
Sziasztok,
Segítségetek kérném, hátha tud valaki segíteni, másnál is előfordult-e már ilyesmi.
Adott egy konfig, 2 kártyával. 2db 280x
Fut rendesen, hiba nélkül napok óta.Az egyik kártya, ami hüvösebb is, 2 percenként kb. leugrik 700kh/s értékről 3-400-ra. Megnéztem GPU-Z-vel, leveszi a feszt 0.950V-ra, mivel a frekit is leveszi 500/1000-re.
Kérdés miért, hogy lehet megoldani, nem hiszem, h más progi fogná, m akkor nem venné le a frekit. Nincs is nagyon más a gépen.
A gép nincs másra használva, nincs rákötve monitor és nem csak akkor csinálja, amikor éppenséggel bevnc-zek, hanem periodikusan.
Konfig fájl tartalma:
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://middlecoin.com:3333 -u X -p x -I 13 --thread-concurrency 8192 --gpu-engine 1030 --gpu-memclock 1500 --worksize 256 -g 2 --auto-gpu --temp-cutoff 95 --failover-only -o stratum+tcp://world.wemineltc.com:3333 -u X -p xKöszi előre is.
buchy -
buchy
tag
Szerkeszteni már nem tudtam.
Ahogy olvasom, pont a lényeg veszik el. Nem lehet mixelni a tápokat.
Egyik táp csak az alaplapi dologra. Másik meg a többi dologra, jelen esetben vidkarikra.
Szóval, nem vagyok azzal kisegítve, hogy leveszek a tápról kb 60W-ot amit bekajálna az alaplap.
Valami más, működő megoldás van, hogy mindkét táppal lehessen hajtani az egy alaplapra tett videokártyákat?
Köszi.
-
buchy
tag
Hali,
Ez a táp megoldás működik, használja valaki?
Inkább összekötök két darab 700 wattosat, mint vegyek egy 1200-as.Köszi a segítséget.
-
buchy
tag
Sziasztok,
Több helyen láttam a cgiminer lookup-gap kapcsolóját használva. Tudnátok segíteni, h ez pontosan mire is való?
Valamint van két kártyás rendszerem (2db 280x), ami rendesen fűt. Alulfeszelve megy, 1V-on, így az 1,4Mh/s helyett 1,1-1,2Mh értéket produkál. Lejjebb vettem az órajelet 844/1200-ra. Lehetne valahogy jobban skálázni a rendszert?
Így most 78 fok körüli az alsó kártya, meddig lehet elengedni? Láttam, h a 290x üzemi hőmérséklete 95 fok...
Hogy tudom elindítani batch fájlból, h egyből elinduljon mindkét vidkari. -d 0, -d1 -T kapcsolók használatával nem látom szépen táblázatba foglalva az értékeket, csak ha -d kapcsolóval indítom és utána gpu management menün belül kézzel indítom a GPU-t.
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest