Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Garmin topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike99.hu
csendes tag
válasz
Csabipici #18041 üzenetére
Még nincs meg. Csak rendeltem tegnap 2 db-ot németországból.
Az eladó 25W-ot adott meg 1200 MHz-en járatva. Akkor 500-510 kH/s-ot tud.
Ezek a voltmodolt darabok már csak scrypt-ben mennek,
Az alapdarabokra 7-10W-ot adnak meg LTC-re és 60-70 W-ot BTC-re.Elvileg hétvégére nálam van. Akkor beszámolok. Most épp megfelelő bányász rendszer keresek Raspberry Pi-re ami kezeli majd őket.
-
Noroo
tag
válasz
G888 kollégához hasonlóan vagyok, bár nekem voltmod nélkül mászik 2db (egy db CM silent ventivel felülről hűtve a kettőt) éshát ha 6W-ot nyihognak itt egy db GS-re, ebből a gyári ventije tuti 3 vagy 4W. :-) mostmár megmérem mennyit "eszik" 100-on
szal nem rossz... ha van belőle 20-30db-od, akkor egészen jó XD ha nincs, akkor meg kieg-nek besegít
-
GG888
senior tag
válasz
voltmodolt olyan 15W körül fogyaszt,
ventiből meg 8 centis való rá,
a gyári az 12V - 0.25A, tehát elég combos, én személy szerint úgy csinálom meg a modot, hogy inkább az USB-ről veszek le hozzá 5V-ot.Vagy beruházol valami csendes 8cm-es ventire (coolink swif-801 mondjuk) és úgy 12v-ról is mehet.
hőfokot nem tudok mondani, mert nincs lézeres hőmérőn, alapból meg nincs szenzor ezekben, de az enyém szobahőmérsékleten kezemnél alig melegebb és én 2 gridseedet fújatok alulról egy ilyen ventivel.
Remélem tudtam segiteni, meg valamennyire érthető is voltam
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Kriptovaluták és az adózás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest