Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike99.hu
csendes tag
válasz
Csabipici #18041 üzenetére
Még nincs meg. Csak rendeltem tegnap 2 db-ot németországból.
Az eladó 25W-ot adott meg 1200 MHz-en járatva. Akkor 500-510 kH/s-ot tud.
Ezek a voltmodolt darabok már csak scrypt-ben mennek,
Az alapdarabokra 7-10W-ot adnak meg LTC-re és 60-70 W-ot BTC-re.Elvileg hétvégére nálam van. Akkor beszámolok. Most épp megfelelő bányász rendszer keresek Raspberry Pi-re ami kezeli majd őket.
-
Noroo
tag
válasz
G888 kollégához hasonlóan vagyok, bár nekem voltmod nélkül mászik 2db (egy db CM silent ventivel felülről hűtve a kettőt) éshát ha 6W-ot nyihognak itt egy db GS-re, ebből a gyári ventije tuti 3 vagy 4W. :-) mostmár megmérem mennyit "eszik" 100-on
szal nem rossz... ha van belőle 20-30db-od, akkor egészen jó XD ha nincs, akkor meg kieg-nek besegít
-
GG888
senior tag
válasz
voltmodolt olyan 15W körül fogyaszt,
ventiből meg 8 centis való rá,
a gyári az 12V - 0.25A, tehát elég combos, én személy szerint úgy csinálom meg a modot, hogy inkább az USB-ről veszek le hozzá 5V-ot.Vagy beruházol valami csendes 8cm-es ventire (coolink swif-801 mondjuk) és úgy 12v-ról is mehet.
hőfokot nem tudok mondani, mert nincs lézeres hőmérőn, alapból meg nincs szenzor ezekben, de az enyém szobahőmérsékleten kezemnél alig melegebb és én 2 gridseedet fújatok alulról egy ilyen ventivel.
Remélem tudtam segiteni, meg valamennyire érthető is voltam
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- UniFi Dream Router 6, új, fóliás, ingyen Foxpost
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest