Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Stabil pályára állt az Android 16
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike99.hu
csendes tag
válasz
Csabipici #18041 üzenetére
Még nincs meg. Csak rendeltem tegnap 2 db-ot németországból.
Az eladó 25W-ot adott meg 1200 MHz-en járatva. Akkor 500-510 kH/s-ot tud.
Ezek a voltmodolt darabok már csak scrypt-ben mennek,
Az alapdarabokra 7-10W-ot adnak meg LTC-re és 60-70 W-ot BTC-re.Elvileg hétvégére nálam van. Akkor beszámolok. Most épp megfelelő bányász rendszer keresek Raspberry Pi-re ami kezeli majd őket.
-
Noroo
tag
válasz
G888 kollégához hasonlóan vagyok, bár nekem voltmod nélkül mászik 2db (egy db CM silent ventivel felülről hűtve a kettőt) éshát ha 6W-ot nyihognak itt egy db GS-re, ebből a gyári ventije tuti 3 vagy 4W. :-) mostmár megmérem mennyit "eszik" 100-on
szal nem rossz... ha van belőle 20-30db-od, akkor egészen jó XD ha nincs, akkor meg kieg-nek besegít
-
GG888
senior tag
válasz
voltmodolt olyan 15W körül fogyaszt,
ventiből meg 8 centis való rá,
a gyári az 12V - 0.25A, tehát elég combos, én személy szerint úgy csinálom meg a modot, hogy inkább az USB-ről veszek le hozzá 5V-ot.Vagy beruházol valami csendes 8cm-es ventire (coolink swif-801 mondjuk) és úgy 12v-ról is mehet.
hőfokot nem tudok mondani, mert nincs lézeres hőmérőn, alapból meg nincs szenzor ezekben, de az enyém szobahőmérsékleten kezemnél alig melegebb és én 2 gridseedet fújatok alulról egy ilyen ventivel.
Remélem tudtam segiteni, meg valamennyire érthető is voltam
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Gainward Ghost Geforce RTX 4070 Super GPU eladó
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest