Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryan
senior tag
válasz
janos666 #15133 üzenetére
Erre én is kíváncsi lettem volna. November óta bányászkodok és csak LTC-re utaztam (nekem kényelmes BTC-E oldalon megoldok mindent). Nem olvasok külföldi fórumokat, hogy melyik nap/órában éppen mi a leggazdaságosabb coin. Szerencsére még aranyáron vannak a célhardverek (azért fogalmaztam így, mert vga-t még mindig lehet másra használni), de amilyen gyorsan fejlődik ez a technika is, nem éri meg szenvedni LTC bányászattal vga-val. Főleg, hogy ha a kínai barátaink beröffentik az céleszközökből álló farmjaikat.
Pont most állna össze a 3db 7970 és 2db 7950-es masina, szerencsére az áram ingyen van. Keccak-os dologgal érdemes foglalkozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest