Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Stabil pályára állt az Android 16
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Jövő héten megismerhetjük a Redmi Note 14 szériát
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryan
senior tag
válasz
janos666 #15133 üzenetére
Erre én is kíváncsi lettem volna. November óta bányászkodok és csak LTC-re utaztam (nekem kényelmes BTC-E oldalon megoldok mindent). Nem olvasok külföldi fórumokat, hogy melyik nap/órában éppen mi a leggazdaságosabb coin. Szerencsére még aranyáron vannak a célhardverek (azért fogalmaztam így, mert vga-t még mindig lehet másra használni), de amilyen gyorsan fejlődik ez a technika is, nem éri meg szenvedni LTC bányászattal vga-val. Főleg, hogy ha a kínai barátaink beröffentik az céleszközökből álló farmjaikat.
Pont most állna össze a 3db 7970 és 2db 7950-es masina, szerencsére az áram ingyen van. Keccak-os dologgal érdemes foglalkozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest