- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
Ryaren
tag
up
-
Ryaren
tag
Sziasztok!
Nagyjából mindent sikerült megoldanom linux alatt amire szükségem van kivéve ezt az egyet!!!
A szitu: Szeretném a TV-n nézni a filmeket ezért 2 féle módszerrel is próbálkoztam, hogy életre keltesem a TV-t. Egyrészt a xconfig-ot buheráltam számtalan TwinView-s leírás alapján, de az sehogysem akart működni. Majd rátaláltam az nvtv nevezetű kis programocskára! Ezzel tökéletesen működik a tv-out kivéve azt az egy dolgot, hogy nem tudom beállítani azt, hogy a Monitoron 1280x1024 legyen a felbontás a TV-n meg 800x600. Ha rákattolok a ''TV on'' gombra akkor a monitor is ugyanazon a felbontáson fog futni mint a TV és ez baromira zavaró!!
Kérlek szépen titeket, ha van valami ötlet akár az xconf-al akár az nvtv-vel kapcsolatban osszátok meg velem, mert már az egész internetet feltúrtam, hogy valahogy be tudjam állítani, de nem sikerült
A video kártyám Nvidia Gefroce 4 Ti4200 és kubuntut használok!
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest