- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
Aktív témák
-
Troll
tag
Ezt a mekest vond vissza, mert jól megsértettél önérzetemben! :))
És különben is, az új OSX-szel mindenkinek jó lett: egyszerüen használható (like Mac), csicsamicsa (like Win), és kurva bonyolult belülről (like Linux). Szóval te csak ne kössél bele, amit nem ismersz :(( mert rádküldöm a két kutyámat, egyiket Steve Jobsnak híjják, a másikat Bill Gatesnek ;) lesz nemulass meg sírásrívás.
És különben is! :t -
up
senior tag
Hm... azt próbáltam mondani, hogy a két pólus valahol kiegészíti egymást. Nem az m$ konkrétan jó, hanem hogy van closed source ellenfél, aki versenyre kényszeríti a Linuxot (és fordítva). Ennek ellenére ehhez nem azon át vezet az út, hogy ''fos windows'' folyamatosan. Hanem mondjuk ''a linux ebben, meg ebben többet tud nyújtani, és szerintem esetleg próbáld ki'' sokkal szimpatikusabb. Bennem semmi tiszteletet nem ébreszt az, aki Linuxos és folyamatosan csak fikázza a windowst meg hülyézi a felhasználóit. Viszont aki azon van, hogy segítsen a kezdőknek, és - nem agresszív módszerekkel! - elősegítse a Linux terjedését, azt nagyra értékelem. (szerintem a térj meg duma, legalábbis smiley nélkül, kicsit agresszív)
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest