- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurka6
őstag
Köszi, megnézem, nem tudja (nem lehet?) kiolvasni a vga-n (ez az alaplapi), több monitort néztem, a dvi-n kiírja. Egy másik gépen más kártyával felismeri (ugyan a monitor típusra nem azt írja ami ráírva van).
Ismerősnek lenne, hogy esetleges újra telepítésnél egyből menjen ( ami nagy valószínűséggel megtörténik). -
Gyurka6
őstag
Köszi, nem a win propagálása volt a célom, a második monitornak alapból csak a 800X600-at és 1024X768-at kínálja fel, azt is 4:3 ban. Olyant kerestem volna ami 1600X1250(?) -et telepítés után alapból be lehet állítani 2. vga ként, egyéb ok miatt. A xrandr használatát megnézem.
-
Gyurka6
őstag
válasz
DrojDtroll #764 üzenetére
Letöltöttem egy párat, debian, mint, ubuntu lehet hogy mindegyik debian alapú..... Most "csak" egy olyan verzió kellene amiben ez alapból működne, kb. azonos gépeken (3db).
-
Gyurka6
őstag
Hali!
Ugyan nem teljesen szoftver, de olyan kellene, hogy két monitort jelenítsen meg, az egyik vga csatis, ezt eddigi próbálgatásaim során (ubuntu ,debian,) nem tudtam 12024X760 nál nagyobb felbontásra kapcsolni.
Tehát olyan megoldás kellene amivel menne a libre office(?) és mind a két monitoron 1600X1024-es felbontás legyen (kb).
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gombászkönyvek egyben
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest