- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iGO Primo
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurka6
őstag
Köszi, megnézem, nem tudja (nem lehet?) kiolvasni a vga-n (ez az alaplapi), több monitort néztem, a dvi-n kiírja. Egy másik gépen más kártyával felismeri (ugyan a monitor típusra nem azt írja ami ráírva van).
Ismerősnek lenne, hogy esetleges újra telepítésnél egyből menjen ( ami nagy valószínűséggel megtörténik). -
Gyurka6
őstag
Köszi, nem a win propagálása volt a célom, a második monitornak alapból csak a 800X600-at és 1024X768-at kínálja fel, azt is 4:3 ban. Olyant kerestem volna ami 1600X1250(?) -et telepítés után alapból be lehet állítani 2. vga ként, egyéb ok miatt. A xrandr használatát megnézem.
-
Gyurka6
őstag
válasz
DrojDtroll #764 üzenetére
Letöltöttem egy párat, debian, mint, ubuntu lehet hogy mindegyik debian alapú..... Most "csak" egy olyan verzió kellene amiben ez alapból működne, kb. azonos gépeken (3db).
-
Gyurka6
őstag
Hali!
Ugyan nem teljesen szoftver, de olyan kellene, hogy két monitort jelenítsen meg, az egyik vga csatis, ezt eddigi próbálgatásaim során (ubuntu ,debian,) nem tudtam 12024X760 nál nagyobb felbontásra kapcsolni.
Tehát olyan megoldás kellene amivel menne a libre office(?) és mind a két monitoron 1600X1024-es felbontás legyen (kb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest