Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
senior tag
válasz
fekete.puma
üzenetére
Igen, köszi, ez elég jó proginak tűnik

Bár tegnap már azon gondolkoztam, hogy rakok fel egy wint, ott streess test alatt beállítom ryzen master-rel, aztán az ott kapott stabil értékeket átmásolom a biosba. Úgy meg elvileg akkor Linux alatt is úgy fog futni -
cibus
senior tag
-
cibus
senior tag
Sziasztok! Linuxra létezik valami olyan progi, amivel lehetne amd procinak csinálni egy tuningolt beállítást mondjuk egy profil1 és egy visszafogottabb beállítást, mondjuk profil2 és csak 1-2 kattintással váltani közülük?
-
cibus
senior tag
Heroic launcherben hogyan tudom syncronizálni a játékmentéseim? Játékok listáját bejelentkezés után letölti, fel is tudok telepíteni játékot, indul is, de mintha sose jártam volna bennük. Ilyen felhő alapú sync-et hogyan tudok?
Köszi
-
cibus
senior tag
válasz
IstvánLászló
üzenetére
growler +ajánlata +1gen jó príma - ezt nem értem
-
cibus
senior tag
Olyan file manager app létezik, tudtok esetleg róla, ami két ablakos, mint mondjuk a total commander, viszont nem olyan listás, felsorolós, hanem rendesen mappák vannak benne mind a két oldalon? Hogy pl látszanak a képek is kicsiben vagy nagyban
-
cibus
senior tag
Sziasztok! Van valami program, amivel gyorsan és egyszerűen lehet leszedni YouTuberól zenéket mp3-ban? (Csak a zene, videó nélkül)
-
cibus
senior tag
Sziasztok. Van valami olyan app linuxra (laptopra), ami nem engedi mondjuk 60% fölé tölteni az aksit, ha állandóan áramon van, hogy védje az aksit? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest