- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
senior tag
válasz
fekete.puma #1073 üzenetére
Igen, köszi, ez elég jó proginak tűnik
Bár tegnap már azon gondolkoztam, hogy rakok fel egy wint, ott streess test alatt beállítom ryzen master-rel, aztán az ott kapott stabil értékeket átmásolom a biosba. Úgy meg elvileg akkor Linux alatt is úgy fog futni -
cibus
senior tag
-
cibus
senior tag
Sziasztok! Linuxra létezik valami olyan progi, amivel lehetne amd procinak csinálni egy tuningolt beállítást mondjuk egy profil1 és egy visszafogottabb beállítást, mondjuk profil2 és csak 1-2 kattintással váltani közülük?
-
cibus
senior tag
Heroic launcherben hogyan tudom syncronizálni a játékmentéseim? Játékok listáját bejelentkezés után letölti, fel is tudok telepíteni játékot, indul is, de mintha sose jártam volna bennük. Ilyen felhő alapú sync-et hogyan tudok?
Köszi -
cibus
senior tag
válasz
IstvánLászló #1042 üzenetére
growler +ajánlata +1gen jó príma - ezt nem értem
-
cibus
senior tag
Olyan file manager app létezik, tudtok esetleg róla, ami két ablakos, mint mondjuk a total commander, viszont nem olyan listás, felsorolós, hanem rendesen mappák vannak benne mind a két oldalon? Hogy pl látszanak a képek is kicsiben vagy nagyban
-
cibus
senior tag
Sziasztok! Van valami program, amivel gyorsan és egyszerűen lehet leszedni YouTuberól zenéket mp3-ban? (Csak a zene, videó nélkül)
-
cibus
senior tag
Sziasztok. Van valami olyan app linuxra (laptopra), ami nem engedi mondjuk 60% fölé tölteni az aksit, ha állandóan áramon van, hogy védje az aksit? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest