Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NeoPampalini
    senior tag

Sziasztok!

Linux Mint Cinnamon 19 szoftverkezelőjéből gond nélkül telepítettem a Viber csomagot. Annyi lenne vele a probléma, hogy nagyon nagy méretben jelenik meg és túllóg a képernyőn, így a felét nem lehet látni. Hogyan lehetne a képernyőhöz igazítani, úgy hogy normális méretben jelenjen meg és a következő indításkor is megfelelően induljon el?

A másik gondom a Krusader programmal kapcsolatba lenne, hogy a Remote hálózat -ra kattintva nem látja a munkacsoportot / windows hálózat / Amúgy az smb -vel semmi probléma, mert fájlkezelőben a látszódik a teljes hálózat.

Próbáld meg a Viber-t így indítani terminálból:

QT_SCALE_FACTOR=0.6 /opt/viber/Viber (vagy az az útvonal, ahová a Viber telepítve lett)

Ha így jó, akkor az indító parancsikon (viber.desktop) is módosítható; ennek kell benne lennie:

Exec=env QT_SCALE_FACTOR=0.6 /opt/viber/Viber (vagy az az útvonal, ahová a Viber telepítve lett)

• Laszlo733
    aktív tag

Sziasztok!

Linux Mint Cinnamon 19 szoftverkezelőjéből gond nélkül telepítettem a Viber csomagot. Annyi lenne vele a probléma, hogy nagyon nagy méretben jelenik meg és túllóg a képernyőn, így a felét nem lehet látni. Hogyan lehetne a képernyőhöz igazítani, úgy hogy normális méretben jelenjen meg és a következő indításkor is megfelelően induljon el?

A másik gondom a Krusader programmal kapcsolatba lenne, hogy a Remote hálózat -ra kattintva nem látja a munkacsoportot / windows hálózat / Amúgy az smb -vel semmi probléma, mert fájlkezelőben a látszódik a teljes hálózat.

Krusader megoldva. Telepíteni kellett a kio-extras csomagot...

• Cyrin
    addikt

Sziasztok!

A flatpak viberrel nekem is volt már gondom. Ezért a Viber honlapról letöltött telepítőt használtam. Aztán azzal is lett gond, mert régi függőség van benne, ami már nincs. Próbáld ki, ha nem megy küldök átalakított telepítőt.

Új hozzászólás Aktív témák