- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
válasz
Juhaszatti #163 üzenetére
So-So. Én nemrég adtam el az asztali gépemet (i5 4690k @4,6ghz, 16 giga 1600-as ram, gtx1060 6GB vga és raklap SSD), ezen speciel már simábban futott egy manjaro/mint a W10-hez képest. Nekem az utolsó jó win a 7-es volt, azt tényleg úgy használtam hogy első verzió fel és utolsó hivatalos frissítésig, tökéletesen tette a dolgát, soha egy rossz szót nem tudtam volna mondani rá, tényleg álomélmény volt, bekapcsoltam, ment, király.
8-as vonal kimaradt, 10-re is elég későn ültem fel, de amint felültem egyből jött is a gondolat hogy ez már nem olyan jó, előkerültek a random kékhalálok, pattogó hang, elvesztett network drive, megpurcanó nyomtató, frissítés közbeni bootloop, store nem szedte az updateket hiába mondtam neki... szóval messze a fenti 7-es elképzelt működésről.
Aztán kicsit több mint egy évig ment manjaro rajta, előtte konkrétan gondolkodtam rajta hogy új gépet veszek mert megérett a cserére, de konkrétan mintha kicserélték volna a vasat olyan szinten minőségi előrelépés volt. Az egyik indok pont az volt hogy a wifi egy frissítés után elkezdett random leszakadozni, vagy ha fent maradt akkor egy ideig "eltűnt" a net. Minden timeoutot kapott, restart után megint működött, aztán újra random előjött. Linux alatt ennek nyoma sem volt, tényleg működött ahogy annak működnie kell észrevétlenül.
A példákat amiket hozol jogosak a telepítés első 2-3 hónapjában. Utána érezhetően elkezdenek lassulni még normális használat mellett is. Talán ahogy írja a registry-t és nő a szemét amit át kell túrnia, talán egy winupdate a háttérben ami tovább tart a kelleténél, talán a defender ami mindig át akar nézegetni valami combosabb letöltött file-t, franc se tudja de így van sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Opel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Magisk
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest