Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jonsson25
újonc
Nagyon szépen köszönöm! Sikerült! Most már minden jó! Ki volt a kapcsolva a kompozitor. Egyébként mikor pénteken újra akartam rakni wint gondoltam fölrakok egy linuxot próbának, mert nézegettem régebben ezt az 5-ös kde-t és nagyon megtetszett. Arch-ot néztem ki elsőnek revenge telepítővel de hiába raktam föl az istenért se akart bebootolni. Aztán fölraktam egy manjarot de miután beállítgattam mindent tetszésem szerint és egy újraindítást követően eltűnt minden beállításom. Ott berágtam és mondom akkor felmegy a Mint, mert erről csak jót hallottam és eddig nagyon szépen muzsikál.
(#8096) lev258 Megoldódott!

-
Jonsson25
újonc
Sziasztok!
Pénteken Win10-ről Mint-re (KDE, 64bit) váltottam.A gondom az lenne,hogy a monitorom HDMI-vel van összekötve és a rendszerbeállításoknál nem tudom átrakni 60hz-re a képfrissítést, mert átrakom, alkalmazom de amint belépek újra a beállításokhoz megint 23.98-on van. Elég idegesítő, mert böngészőben a görgetéskor hullámzik a kép stb. Próbáltam xrandr-ban átállítani. Szerinte sikerült, illetve azt mutatja,hogy 60hz-en dolgozik de nem. Ezért kérném a segítségeteket.Nincs külön dedikált kártyám, mert egy I5 7400-at használok és annak az integrált kártyája számomra elég.Nem szeretném egyelőre leváltani a rendszert, mert nagyon tetszik.Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Le Mans Ultimate
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Haditechnika, harcászat
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Rowon