- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
m165le3
tag
Igen, nálam is ez a helyzet, az integrált HD4400 -al használom a mintet pedig van nVidia vezérlő is a notiban.
Addig nem is tudtam linuxal használni a notit, amíg nem találtam meg ezt az egyszerű megoldást.
Csak azt nem értem, hogy egy ilyen komoly distro, mint a Linux Mint miért nem így állítja be telepítéskor
a rendszert. pedig tudja hogy milyen vezérlő van a gépben.Ha kapásból így telepűlt volna évekkel előbb kukáztam volna a windows -t.
-
m165le3
tag
Ha Intel videó vezérlőd van, ezt megcsinálod, és tökéletes lesz a görgetés, és a videó lejátszás.
Létrehozni az alábbi fájlt (+ ha kell a könyvtárt is) ezzel a tartalommal rendszergazdaként.
File: /etc/X11/xorg.conf.d/20-intel.conf
Tartalma:
Section "Device"
Identifier "Intel Graphics"
Driver "intel"
Option "TearFree" "true"
Option "AccelMethod" "sna"
Option "DRI" "3"
EndSectionMás gyártmányú kártyához is vannak ilyen beállító file -ok, én csak ezt kutattam fel, mert nekem intel kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest