- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
DIEGO15
őstag
Sziasztok.
A facebook csoportban már feltettem egy hasonló kérdést, ide azért írok, hátha van valakinek egy jó ötlete a problémámmal kapcsolatban.
Adott egy Acer Aspire ES1-132 gép N4200 procival. 18.3 cinnamon/mate 64bit alatt 10perc használat után fáj a szemem. Windows alatt nincs ilyen bajom. Frissítési frekvencia 60Hz, ezt módosítani sem tudom. Próbálkoztam az élsimítás álítással az sem oldotta meg a problémám.
Ki szerettem volna próbálni egy korábbi verzióval, de 18.1 mate live nem indul nálam.Van egy korábbi Dell Latitude E4310 laptopmom is i5-580m procival. Azon egy Blackpanther OS-t próbáltam korábban, de ugyanazt tapasztalom. Windowson nincs bajom, de linuxon 10perc után fáj a szemem.
Mindkét gépen minimális fényerőn próbáltam a linux rendszereket, használtam redshift programot is.
Mint 18.3 alatt frissítettem az illesztő programokat és minden frissítést megejtettem.Van bármi ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest