- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
DIEGO15
őstag
Sziasztok.
A facebook csoportban már feltettem egy hasonló kérdést, ide azért írok, hátha van valakinek egy jó ötlete a problémámmal kapcsolatban.
Adott egy Acer Aspire ES1-132 gép N4200 procival. 18.3 cinnamon/mate 64bit alatt 10perc használat után fáj a szemem. Windows alatt nincs ilyen bajom. Frissítési frekvencia 60Hz, ezt módosítani sem tudom. Próbálkoztam az élsimítás álítással az sem oldotta meg a problémám.
Ki szerettem volna próbálni egy korábbi verzióval, de 18.1 mate live nem indul nálam.Van egy korábbi Dell Latitude E4310 laptopmom is i5-580m procival. Azon egy Blackpanther OS-t próbáltam korábban, de ugyanazt tapasztalom. Windowson nincs bajom, de linuxon 10perc után fáj a szemem.
Mindkét gépen minimális fényerőn próbáltam a linux rendszereket, használtam redshift programot is.
Mint 18.3 alatt frissítettem az illesztő programokat és minden frissítést megejtettem.Van bármi ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Nintendo Switch 2
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest