- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Lehet igazad lesz... ugyanis úgy történt a telepítés, hogy windows alatt bootolható pendrive készítés, majd kikapcsolás helyett újraindítás...és így bootolt pendrive-ról. Emiatt a windows valószínűleg csak hibernált.
A windowsnak 4 partíciója van (egyet automatikusan csinált még anno, van a rendszer C:, és a maradék adatoknak D ill. E. A Linux lecsípett magának még 3-at az E-ből, és ezek egyikére került a / jelű -
st6969
őstag
Feltettem az Xfce-t, tényleg gyorsabb, köszi
PS. viszont ez is kinyírta a boot választólistát. Megint csak úgy tudtam visszaállítani, hogy bootolás közben shift nyomvatart, akkor kiválasztható a recovery mód, és ott grub update. Kiírta, hogy window 8 found, és következő indításnál újra volt választó menü. Miért lehet ez?! Sem Ubuntunál, sem Suse-nél ilyen nem volt...
-
st6969
őstag
Megoldódott...recovery módban elindítottam, és ott hibajavítás, vagy valami ilyesmi. Lényeg, hogy működik. Bár sajnos sokkal lassabb, mint a win 8, tegnap néhány órát használgattam. Pl. szoftverkezelőt elindítva, néha rögtön előjön, később rákattintva semmi nem történik (winchester sem pörög), aztán 15-20mp múlva megjelenik (persze addigra 2x, mert közben újra elindítottam)...
Amúgy a gépem Asrock E350M1 4GB RAM Ezt leszámítva tetszene. -
st6969
őstag
Úgy jártam, hogy feltettem a Mint 17.1-et Win 8.1 mellé. Viszont nem jön elő a boot menü, csak a Linux töltődik be automatikusan. Bármely másik linux változat esetén volt boot menü... Mi lehet a gond?
-
st6969
őstag
Nem tudom, mi lehetett a hiba, kipróbáltam másik pennel, ill. babráltam a BIOS-ban is, és rögtön elindult. Nagyon tetszik ez a változat, bár csak néhányat kattintgattam Live módban, de így is gyorsabbnak tűnt, mint az Ubuntu ill. a Suse feltelepítve. Hétvégén fel is telepítem, ha lesz időm. (És utána jövök 1000 kérdéssel
)
-
st6969
őstag
Win 8.1 alól szerettem volna egy bootolható Live pendrive-ot készíteni, hogy kipróbáljam a Mint-et, de továbbra is merevlemezről indul a gép. Biosban a flash drive van elsőnek beállítva (sőt, SUSE-val indult is pendriveról). Próbáltam Rufussal, Universal USB installerrel.
Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Túra és kirándulás topic
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Drón topik
- Napkollektor - csak úgy
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Videós, mozgóképes topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest