- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urban Terror
tag
Arra indultam el én is, és mintha javult volna a helyzet.
Kicserétem az nvida kártya driverét a gyárira (ekkor még azért zörgött a cooler), illetve átállítottam az integrált intel kártyára a gépet és most mintha jó lenne!
Most perpill a helyesírás ellenőrző bekapcsolását keresem a libre office-ban.
BIOS egyébként nem a legfrissebb, pár hónapja elkezdtem utánaolvasni a lecserélésének mikéntjéről linux alatt, de számomra egyelőre még nem vállalható feladatnak tűnik. Legalábbis azon magyarnyelvű leírások alapján, amit találtam.
-
Urban Terror
tag
Üdv!
Nem olyan régóta használok linuxot, kipróbáltam több disztribúciót is, mint pl ubuntu, kubuntu, lubuntu, linux mint cinnamon és jelenleg linux mint mate 64 bit fut (17.3 rosa).
Mindezt egy dell inspiron n1510-es notin.Azért próbálgattam végig ezeket a kiadásokat, mert kerestem azt, amelyik alatt nem pörög indokolatlanul a cooler. Állandóan megy, fújja a meleg levegőt, miközben ezt semmi nem indokolja.
Volt egy átmeneti állapot, amikor a sima ubuntura szoftverboltból telepítve ráhúztam a kde felületet, akkor patika volt a gép ebből a szempontból, olyan csendes volt, mintha be sem lenne kapcsolva, viszont egyéb bugok miatt kénytelen voltam újrarakni a gépet.
Szóval az a kérdésem, hogy van-e valami megoldás erre a dologra? Beállítás, driver, vagy törődjek bele, hogy ez ilyen ezen a konfigon?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest