- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Kipróbálnám az új linux mint cinnamon prémiumot live módban ,de bejelenkezéshez felhasználónév és jelszót kér?Mit írjak be oda ,hogy ki tudjam próbálni?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok ! Most szeretném felrakni a mint xfce helyére a mint cinnamont ,de ezt írja ki mikor a kijelölt patricióra akarom telepíteni
incs gyökér-fájlrendszer megadva a patrició menüben adj meg egyet.Itt nem igazán tudom mit kell csinálni .Kösz előre is a segítséget !
-
Imi1981
veterán
De azt választottam telepítésnél ,h mellé telepítse.Akkor nem egy patríción van?Bocs ha hülyeséget írok csak a c-n kívűl még három patricíóm van ,abból kettő üres harmadikon meg csak filmegk,zenék stb van ,a lényeg h egyiken sincs rendszer.Vagy a linuxé nem látható win alatt?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Nemrég raktam fel a linux mint xfca-t win 8 mellé(teleoítéskor azt választottam ).Az lenne a kérdésem ha le akarom cserélni mint cinnamon-ra akkor ,hogy tudom azt megtenni, hogy csak a linux xfca-t törölje és a win 8-at érintetlenül hagyja ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Okos Otthon / Smart Home
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magisk
- Google Chrome
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged