- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Kipróbálnám az új linux mint cinnamon prémiumot live módban ,de bejelenkezéshez felhasználónév és jelszót kér?Mit írjak be oda ,hogy ki tudjam próbálni?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok ! Most szeretném felrakni a mint xfce helyére a mint cinnamont ,de ezt írja ki mikor a kijelölt patricióra akarom telepíteni
incs gyökér-fájlrendszer megadva a patrició menüben adj meg egyet.Itt nem igazán tudom mit kell csinálni .Kösz előre is a segítséget !
-
Imi1981
veterán
De azt választottam telepítésnél ,h mellé telepítse.Akkor nem egy patríción van?Bocs ha hülyeséget írok csak a c-n kívűl még három patricíóm van ,abból kettő üres harmadikon meg csak filmegk,zenék stb van ,a lényeg h egyiken sincs rendszer.Vagy a linuxé nem látható win alatt?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Nemrég raktam fel a linux mint xfca-t win 8 mellé(teleoítéskor azt választottam ).Az lenne a kérdésem ha le akarom cserélni mint cinnamon-ra akkor ,hogy tudom azt megtenni, hogy csak a linux xfca-t törölje és a win 8-at érintetlenül hagyja ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest