- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #6919 üzenetére
És azt lehet hogy hagyom az SSD változatlanul, a D: meghajtóról (HDD) választok le helyet majd oda telepítem és onnan indítom a Linuxot?
-
Üdv!
Van egy 120GB-os SSD-m amin Win7 van.
Ha szeretnék mellé feltenni Linux Mint-et akkor először le kell csípnem egy új partíciót az SSD-ről, és formáznom kell ext3-4 kiterjesztésre?
Illetve ha feltelepítem rá a Linuxot akkor látni fogom az SSD win7 partícióját (win7 alól a Linux partícióját?)
Ha mindent vissza akarok állítani mert mégsem tetszene a dolog akkor az az SSD teljes formázása és a win7 újratelepítése nélkül megoldható? -
Üdv!
Adott egy laptop amely C:, és D: meghajtóra van particionálva.
A C: meghajtón Win7.
A D: meghajtóra tenném a Linuxot.
1. Hogyan tudom ezt megtenni, sima telepítés vagy formázás is szükséges hozzá?
2. A számítógép inditása során kapok egy képernyőt melyen ki tudom választani hogy melyik OP. rendszert indítanám? Ha nem akkor ezt meg lehet oldani/ hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged