- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #6919 üzenetére
És azt lehet hogy hagyom az SSD változatlanul, a D: meghajtóról (HDD) választok le helyet majd oda telepítem és onnan indítom a Linuxot?
-
Üdv!
Van egy 120GB-os SSD-m amin Win7 van.
Ha szeretnék mellé feltenni Linux Mint-et akkor először le kell csípnem egy új partíciót az SSD-ről, és formáznom kell ext3-4 kiterjesztésre?
Illetve ha feltelepítem rá a Linuxot akkor látni fogom az SSD win7 partícióját (win7 alól a Linux partícióját?)
Ha mindent vissza akarok állítani mert mégsem tetszene a dolog akkor az az SSD teljes formázása és a win7 újratelepítése nélkül megoldható? -
Üdv!
Adott egy laptop amely C:, és D: meghajtóra van particionálva.
A C: meghajtón Win7.
A D: meghajtóra tenném a Linuxot.
1. Hogyan tudom ezt megtenni, sima telepítés vagy formázás is szükséges hozzá?
2. A számítógép inditása során kapok egy képernyőt melyen ki tudom választani hogy melyik OP. rendszert indítanám? Ha nem akkor ezt meg lehet oldani/ hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest