- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #3420 üzenetére
nah,rájöttem.
a megosztott könyvtárhoz valamiért nem ad jogot.egy fokkal jobb leírás
jobb elindulni a parázstól. -
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #3402 üzenetére
no,ott tartok, hogy ugyan nem listázódik a gép, de már kéri a bejelentkezési adatokat. a gond, hogy nem fogadja el
pedig bindeltem az usereket.
-
bajnokpityu
félisten
most jut ezsembe, hogy biztosan nem a w10-el van a baj, ugyanis eddig ment a megosztás egy ubuntuval, a w10 tesztelői verziójával. webminnel konfigoltam azt még be, és ott lett elegem az ubuntuból, hogy restart után már nem volt kedve megosztani. pont azt csinálta, mint ez.
-
bajnokpityu
félisten
egy smb megosztást szeretnék csinálni, egy frissen telepített Mint 17,2 cinamonról-ról.
csatoltam a meghajtót /media/nas/lemez0 helyre. linuxos filekezelővel megosztottam a meghajtót, majd bementem a samba programba, itt is megcsináltam a megosztást.win10 alatt keresem a gépet. intéző nem találja a gépet. a windowsos hibajelentő azt mondja, h a linux visszautasítja a kapcsolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest