- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
toyone
őstag
válasz
fradi81 #2784 üzenetére
Szia.
Köszönöm, sikerült.
Akinek kellene így sikerült:
sudo sh /usr/share/ati/fglrx-uninstall.sh
sudo apt-get remove --purge fglrx fglrx_* fglrx-amdcccle* fglrx-dev*(#2785) Dhampir
Anyagi megfontolásból kényszerültem megválni a rendszertől, pedig csíptem, de közben szerencse is ért és lett egy inteles setup.
-
toyone
őstag
Sziasztok.
Linux Mint 17 Cinnamon-t használok. AMD(APU)-s rendszerem volt korábban, most viszont intel-re váltottam. Szintén az IGP-t használnám de összeszerelés után fekete hátteret kapok és hibaüzenetet hogy összeomlott a Cinnamon akarom-e újraindítani és ennyi.
Gondoltam biztos a VGA miatt van ez, kipróbáltam egy külső NVidia kártyával, ugyan ezt dobja. Az intel HD graphics friss, a rendszert már updateltem.
Nem kellene automatikusan átszoknia az új rendszerhez? Mint pl. Windowsnál.Tud valaki megoldást?
Az újratelepítés nem jöhet szóba.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged