- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- LTE frekvenciák
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2 #9121 üzenetére
ÉS milyen témákat érdemes letölteni? Azokból a pici képekből sokmindent nem tudok leszűrni.
Kernel: 4.13.0-37-generic x86_64 (64 bit)
Desktop: Cinnamon 3.6.7 Distro: Linux Mint 18.3 Sylvia
GLX Version: 3.0 Mesa 17.2.8Nem tudom mit csinálok rosszul de a böngésző angol akar maradni minden áron.
A hang eléggé érces valami másik driver nincsen hozzá amivel szépen szól? Vagy másik lejátszót kell néznem az hátha... bár a youtube se szól valami jól.
HDD-t át lehet nevezni valahogy? Szeretném megkülönböztetni a két partíciót.Más hibát még nem vettem észre e rövid idő alatt.
Ja elcsesztem a bill kiosztást telepítésnél és y-z és í problémám volt. Most jó, de ugye a jelszót még felcserélt billentyűvel adtam meg. Tudok jelszót változtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő