- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
King Unique #8917 üzenetére
Igen, ki tudtam kapcsolni, de az újraindítás problémára nem jöttem rá. Gondoltam hardver problémára is, csak az az érdekes, hogy Linux alatt semmi probléma nincs (na jó, ott meg a BT kapcsol be random, a rendszer indításánál, hiába kapcsolom ki. De ezzel együtt tudok élni). Pedig kipróbáltam több w10 verziót és vagy nyolcszor újratelepítettem. Na mindegy. Köszi, ha kérdésem van jelentkezem :-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó topic
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Milyen videókártyát?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- hcl: Máté tíz pró
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest