Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
King Unique #8917 üzenetére
Igen, ki tudtam kapcsolni, de az újraindítás problémára nem jöttem rá. Gondoltam hardver problémára is, csak az az érdekes, hogy Linux alatt semmi probléma nincs (na jó, ott meg a BT kapcsol be random, a rendszer indításánál, hiába kapcsolom ki. De ezzel együtt tudok élni). Pedig kipróbáltam több w10 verziót és vagy nyolcszor újratelepítettem. Na mindegy. Köszi, ha kérdésem van jelentkezem :-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest