- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Akik xy okok miatt W-t hasznának (egyáltalán nem csak a játék), azok szerintem a W7 support megszűnése után sem fognak tömegével más platformra váltani. Illetve addigra pl. a X-es is vsz bőven ki lesz pofozva.
Amúgy más a 2 OS-t használni, én tudom, mert aktívan nyomogatom mindkettőt. Akikben megvannak az x éves berögződések, azok meg nem feltétlenül váltanak, ha nem muszáj. Egyébként a sebesség érdekes dolog, de én W-vel mondjuk akár egy laptop 5400-as merevlemezével is elvagyok. Viszont manapság egyre többen használnak SSD-t és azzal L & W egyaránt baromi gyors. Sőt, pl. egy átlag laptopban pusztán egy HDD
—►
SSD csere már önmagában jelentős gyorsulást hoz. -
Igazad van, ma már home user használatra egész sok desktop Linux DE tökéletesen alkalmas Win7 helyett. A játék az más téma, de ott is nagy a fejlődés, de biztosan nem az AAA gamerek igényeit kell figyelembe venni.
Sajnos az emberekbe bele van plántálva az, hogy a Linux az valami parancssoros rettenet, még a mai napig is így van.
Akit rá tudtam beszélni, hogy legalább nézze meg, próbálja ki, azok nem is értették, hogy ugyanúgy tudják használni mindenre, mint a megszokott Windowsukat, csak nem lassú, mint a fene.A W10 az sok Linuxost hozott, az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest