- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Köszi, hogy megnézted.
Közben én meg a kid3-t próbáltam ki, de nagyon elüt a felülete, tiszta kde feeling, elvetettem, az easytag kézreállóbnak tűnik nekem.
easytag: Most én is kibróbáltam úgy, hogy a menüsor alatti ikonok közül a "változtatások mentése a kijelölt fájlokba" lehetőséget választottam, így nekem elmentette a tageket az összes kijelölt fájlhoz! Eddig nem is ezzel az ikonnal próbálkoztam, hanem a jobb oldali ablakban az egyes boxok melletti ikonokkal.
Viszont amikor a jobb oldali ablakban átváltok a "képek" fülre és ott hozzáadom a borítót és az ablak alatti jobb szélső ikonra kattintok "a kijelölt fájlok címkézése ezekkel a képekkel", akkor lefut látszólag hibamentesen, de mégsem csinál semmit.
Szóval alakul ez, csak mélyebben kell tesztelni úgy tűnik. Köszi még 1*
, azt hiszem marad az easytag, ill. a beets is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest