Hirdetés
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
Én egy szóval sem írtam sehol, hogy az immutable olyan rossz dolog lenne, én látok benne logikát, persze csak annyit, amennyit egy laikus tud látni. A vitát láttam a blogbejegyzésed alatt, ahhoz nem tudok bővebben hozzászólni, mert nem értek hozzá, DE... az egész kialakítása nekem praktikusnak tűnik.
Nem tudsz belenyúlni a rendszerbe, csak az alkalmazásokat tudod eldönteni, hogy mit telepítesz fel, kb. mint egy Androidnál. Ennyivel kevesebb probléma van vele, én (és szerintem még sok százezer/millió felhasználó) nem akarom folyamatosan a rendszeremet barkácsolgatni, mert ezzel nem akarok foglalkozni. A rendszer van értem, nem pedig én vagyok a rendszerért. Ez az utóbbi elgondolás szerintem Linux Mint alatt teljesen jól működik, az immutable disztróknál meg nyilván mégjobban igaz lehet.
Aki szeretné a rendszerét barkácsolgatni, arra is megvan a lehetőség, pl. Arch, Gentoo (Tumbleweed?) és társai.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon