Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Sziasztok!
Kipróbáltam Live módban a 16-os verziót, használhatatlanul lassú volt. Azt hittem, hogy azért, mert pendrive-ról fut, ezért feltelepítettem rendesen. Fel is ment gond nélkül. Viszont továbbra is használhatatlanul lassú. Rákattintok valamire és 10 másodperc, mire történik valami. Vagy nem. Leginkább nem történik semmi.
Terminal ablakban begépelek egy parancsot, vár pár másodpercet majd végrehajtja. Itt legalább látom, hogy felfogta-e és elkezdett rajta gondolkodni vagy sem. Kikapcsolni sem tudom, mert nem tudok rákattintani a megfelelő ikonra.Megnéztem és úgy tűnik, hogy a proci le van terhelve: Xorg 33%, cinnamon 10%, cinnamon-settin 10%. Ez így normális? Mert szerintem nem.
Kipróbáltam live módban egy 13-ast és az normál sebességgel ment, 2-3%-os volt a legmagasabb procikihasználás. Most akkor szedjem le a 16-ost és használjak 13-ast vagy meg lehet oldani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon