- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
& Cyrin
Ha vennem kell valamit, csak úgy, mint a mobilnál, strapa vagy fémházas eszköz lesz, ezt a Toshiba Satellitet csak úgy kaptam az öcsémtől meghajtó nélkül, egy darabig úgy használtam penről.
Amiket most lehet kapni 300 alatt, azok a notebookok talán ingyen ha kellenének.
Különben az a helyzet Linux alatti FB flash gamékkal, hogy akármit raktam fel inteles vga vonalon, semmi nem változott, de észrevettem, hogy raktam fel Chrome-ot nemrég, azzal meg tök simán mennek ezek a haszontalanságok. Érdekes, mert Firefox alá is felraktam a pepperflasht, valahogy mégsem jó, halál lassú a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gyúrósok ide!
- Debian GNU/Linux
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest