Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én eddig azt olvastam a topikokban, hogy nVidiánál a zártat kell használni, AMD-nél viszont jobb a nyílt. Írtam is, hogy nem ismerem az nVidiát, de ettől még mindenütt ezt mondják.
Jó lenne nekem ez a Mint, de egy gondom van vele: a grafikai teljesítmény érezhetően rosszabb, mint Windows 10-en.
Gondolok itt arra, hogy amikor például a Firefoxban görgetek egy honlapot, a Minten sokkal darabosabb, míg Win alatt tiszta smooth.
Ez elégedetlenkedésnek számít szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest