- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, valóban félreértettem, bocsi. Azt viszont nem értem miért van, sajna nem tudom kipróbálni, mert nincs NTFS most egyik meghajtón sem.
Most, ahogy nézem a programot, azt írja, csak Linuxos fájlrendszerre készít mentést. Lehet, hogy csinálnod kéne neki az NTFS-ből Ext mentő particiót.
Mivel az rsync-et használva növekményesen ment, túl nagy hely nem is kell neki. Alap 10 GB lesz a mentés és csak a változásoka menti már utána, a változatlanokat hivatkozással oldaja meg. Ha MBR van a lemezen, akkor csak a sda6-ot tudod az sda5 felé húzni és mögötte lesz még helyed, új partíciót már másképp nem tudsz csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest