- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Földrajzi fekvés alapján automatikusan állítja magát (érdemes kézzel megadni a földrajzi szélességet és hosszúságot, nehogy rosszul detektálja, Google Mapsen meg tudod nézni, hogy ahol te laksz, annak mik a koordinátái). Tehát ha nappal világos van, akkor nem veszi le a színhőmérsékletet (így olyan, mintha nem is futna, hacsak nem nyúltál hozzá a nappali színhőmérséklethez is), és ahogy kezd fokozatosan sötétedni, úgy veszi le a Redshift is fokozatosan a színhőmérsékletet, míg az éjszaka legsötétebb időszakában a beállított minimumon van, majd ahogy hajnalodik, világosodik ki, kezdődik elölről. Nem kell neked állítgatni, hogy x-y óráig, nem is lenne értelme, mert a nappalok hossza fokozatosan változik évszakról évszakra.
Egy időben én úgy használtam, hogy végig a legalacsonyabb színhőmérsékleten volt, és kézzel kapcsolgattam ki, mikor nem éreztem szükségét, majd újra be.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- sziku69: Szólánc.
- Freemail
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Robotporszívók
- Formula-1
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kutya topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Google Pixel 8 8/128GB+Spigen tok 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest