Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Földrajzi fekvés alapján automatikusan állítja magát (érdemes kézzel megadni a földrajzi szélességet és hosszúságot, nehogy rosszul detektálja, Google Mapsen meg tudod nézni, hogy ahol te laksz, annak mik a koordinátái). Tehát ha nappal világos van, akkor nem veszi le a színhőmérsékletet (így olyan, mintha nem is futna, hacsak nem nyúltál hozzá a nappali színhőmérséklethez is), és ahogy kezd fokozatosan sötétedni, úgy veszi le a Redshift is fokozatosan a színhőmérsékletet, míg az éjszaka legsötétebb időszakában a beállított minimumon van, majd ahogy hajnalodik, világosodik ki, kezdődik elölről. Nem kell neked állítgatni, hogy x-y óráig, nem is lenne értelme, mert a nappalok hossza fokozatosan változik évszakról évszakra.
Egy időben én úgy használtam, hogy végig a legalacsonyabb színhőmérsékleten volt, és kézzel kapcsolgattam ki, mikor nem éreztem szükségét, majd újra be.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon