-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
veterán
válasz
ubyegon2 #8721 üzenetére
Nálam az az érdekes sztori volt, hogy ugye telepítés után, frissítéskor a mint felajánlja, hogy változtass tükörszervert. Nos én mindig gyorsabbakat választottam és érezhetően hamarabb le is futottak a frissítések. Az utolsó mint (18.3) telepítéskor viszont egyrészt több tükörre is kiírta, hogy nem jó (nem tudom szó szerint) másokról engedett frissíteni de állandóan kimaradtak csomagok amik bizonyos telepítésekkor hiányoztak. A frissítések viszont látszólag hibátlanúl lementek. Csak akkor volt meg minden mikor nem változtattam meg az alapból felajánlott szervereket. Előtte ilyen sosem fordult elő...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest