Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
ubyegon2 #8015 üzenetére
Persze hogy nem vagyok tisztában az alappokkal
Ezért is kérdezek, meg olvasgatok. Annak idején, amikor a windowst kezdtem használni, akkor sem olvasgattam a használatát, hanem menet közben tanultam meg, sőt az androidos telefonommal is így tettem (ahogy gondolom sokan mások). És ne érts félre, nagyra értékelem a segítségedet és köszönöm is (valószínűleg pár hónap vagy év múlva én is így gondolom), de most hajt a kíváncsiság. Szóval most szeretném kipróbálni a Cinnamont felületet. Józan paraszti ésszel úgy csinálnám, hogy törlöm a partíciókat és ismét létrehozom, mint egy új telepítést, csak nem tudom hogy a grub menüvel ilyenkor mi történik. Nem akarok belefutni olyanba, hogy nem indul el egyik rendszer sem. Mivel jelenleg semmi sem fontos a használt linuxos partícióknál, így nem vesztek semmit vele. Hogy értelmetlenül választottam partíció méreteket? Könnyen lehet. Gondolom túlméreteztem mindent, de ez a próbaidőszakban nem gond számomra. Ha már kiismertem legalább felhasználói szinten a linuxot, akkor úgy is újratelepítem más partíciókkal, és akkor már valószínűleg a windows sem kell majd mellé. De olvasgatom az összefoglalót és köszönöm a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Microsoft Outlook topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest