Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Persze hogy nem vagyok tisztában az alappokkal

Ezért is kérdezek, meg olvasgatok. Annak idején, amikor a windowst kezdtem használni, akkor sem olvasgattam a használatát, hanem menet közben tanultam meg, sőt az androidos telefonommal is így tettem (ahogy gondolom sokan mások). És ne érts félre, nagyra értékelem a segítségedet és köszönöm is (valószínűleg pár hónap vagy év múlva én is így gondolom), de most hajt a kíváncsiság. Szóval most szeretném kipróbálni a Cinnamont felületet. Józan paraszti ésszel úgy csinálnám, hogy törlöm a partíciókat és ismét létrehozom, mint egy új telepítést, csak nem tudom hogy a grub menüvel ilyenkor mi történik. Nem akarok belefutni olyanba, hogy nem indul el egyik rendszer sem. Mivel jelenleg semmi sem fontos a használt linuxos partícióknál, így nem vesztek semmit vele. Hogy értelmetlenül választottam partíció méreteket? Könnyen lehet. Gondolom túlméreteztem mindent, de ez a próbaidőszakban nem gond számomra. Ha már kiismertem legalább felhasználói szinten a linuxot, akkor úgy is újratelepítem más partíciókkal, és akkor már valószínűleg a windows sem kell majd mellé. De olvasgatom az összefoglalót és köszönöm a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Blu-ray lejátszók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Építő/felújító topik
- World of Warships
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Titan Quest II
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Rowon