- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Persze hogy nem vagyok tisztában az alappokkal

Ezért is kérdezek, meg olvasgatok. Annak idején, amikor a windowst kezdtem használni, akkor sem olvasgattam a használatát, hanem menet közben tanultam meg, sőt az androidos telefonommal is így tettem (ahogy gondolom sokan mások). És ne érts félre, nagyra értékelem a segítségedet és köszönöm is (valószínűleg pár hónap vagy év múlva én is így gondolom), de most hajt a kíváncsiság. Szóval most szeretném kipróbálni a Cinnamont felületet. Józan paraszti ésszel úgy csinálnám, hogy törlöm a partíciókat és ismét létrehozom, mint egy új telepítést, csak nem tudom hogy a grub menüvel ilyenkor mi történik. Nem akarok belefutni olyanba, hogy nem indul el egyik rendszer sem. Mivel jelenleg semmi sem fontos a használt linuxos partícióknál, így nem vesztek semmit vele. Hogy értelmetlenül választottam partíció méreteket? Könnyen lehet. Gondolom túlméreteztem mindent, de ez a próbaidőszakban nem gond számomra. Ha már kiismertem legalább felhasználói szinten a linuxot, akkor úgy is újratelepítem más partíciókkal, és akkor már valószínűleg a windows sem kell majd mellé. De olvasgatom az összefoglalót és köszönöm a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Béta iOS-t használók topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon