Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
kb. 7 éve nem használtam semmilyen Linux disztrót, anno még az Ubuntuval voltak próbálkozásaim, több-kevesebb sikerrel bőven a Unity előtti időszakban. tegnap sikerült szert tennem egy Lenovo T430s-re nagyon jó áron, de oprendszer az nem volt hozzá és mivel másodlagos gép, nem játékra kell, gondoltam teszek egy újabb próbát open source földön, mielőtt vennék egy OEM kulcsot.
letöltéssel, pendrive-ra írással, telepítéssel együtt kb. 25 perc alatt felállt a rendszer és nem kellett a gyártó honlapján turkálni a driverek után, minden működött kapásból, logikusan kezelhető, rögtön megtaláltam a beállításokat, amiket kerestem, mivel windowson is többnyire open source alkalmazásokkal operálok, az összes programom telepíthető volt a csomagkezelőből két klikkel. a bónusz, hogy a GoG-on meglévő indie játékaim nagy részéhez is van telepítő.
iszonyatos, hogy milyen felhasználói élménye van, komolyan kevesebb törődést igényelt a kényelmesen használható rendszer összekalapálása, mint Windows vagy OS/X alatt, pedig van már rutinom mindkettővel.
a lényeg, hogy köszönöm a Linux Mint összes fejlesztőjének és mindenkinek, aki itt a lapcsaládnál terjesztette a hírét

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon